Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

hotel Studánka

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 65 osob

Budovu hotelu jsme zrekonstruovali v roce 2008 a kromě hlavní budovy můžete využívat i vilu či růžná sportoviště. Kromě klidu a úžasné přírody na vás čekají moderní relaxační techn

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 1900 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 2900 Kč
Apartmá 2 osoby
2 3500 Kč
Apartmá 4 osoby
4 4500 Kč
Apartmá prezidentské
1 5500 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti, senioři od 70 let, ZTP, ZTP-P (50% sleva)
sleva 50% na bazén s vířivkou (sleva se nevztahuje na masáže, ubytování, pobytové balíčky a vyhlášené akce, slevy se nesčítají)

Popis objektu

Cíl vaší dovolené se rozkládá v malebné východočeské krajině těsně pod Orlickými horami kousek od okresního města Rychnov nad Kněžnou. Tato oblast sloužila lázeňským a rekreačním účelům už od 17. století zejména díky pramenům léčivých vod v okolí.

Budovu hotelu jsme zrekonstruovali v roce 2008 a kromě hlavní budovy můžete využívat i vilu či růžná sportoviště. Kromě klidu a úžasné přírody na vás čekají moderní relaxační technologie a wellness metody (solární louka, masáž lávovými kameny, vířivá vana, ...).
 
Dále můžete vyrazit na spoustu atraktivních výletů do okolí, namátkou třeba do Muzea a galerie Orlických hor nebo na zámek Opočno. K dispozici máte také bohatý výběr sportovních aktivit:
 
  • cyklostezky
  • líný tenis
  • bowling
  • kulečník atd.
Dovolenou si můžete užívat ve tří– nebo čtyřhvězdičkovém ubytování:
 
Hotel: *** / ****, 65 lůžek ve 28 pokojích
Vila: ***, 35 lůžek na 19 pokojích
 
Každý pokoj navíc disponuje:
 
  • vlastním sociálním zařízením
  • Wi–Fi internetovým připojením
  • LCD televizorem
  • minibarem
  • sejfem

Kongresové služby

Hledáte ideální prostředí pro školení, semináře nebo konference? Kongresový sál letoviska Studánka je prostorný a moderně vybavený, velkou výhodou je i rozsáhlá nabídka doprovodných aktivit v hotelu i okolní přírodě.

Pro vaše potřeby poslouží:

moderní audiovizuální technika a výborná akustika
posuvné zvukotěsné stěny
maximální kapacita 250 osob (či možnost rozdělení sálu na tři menší o 60 osobách)
"Modrý salonek" pro 15 osob
VIP salonek pro 6 osob
 
Kromě toho na vás čeká i další běžné vybavení jako flipcharty, promítací plátna nebo dataprojektory. V celém hotelu je Wi-Fi síť a parkování u budovy je zdarma. Po domluvě si můžete objednat i další služby či vybavení (volejte recepci na +420 494 389 200).
 
Modrý a VIP salonek jsou menší a luxusní prostory, které skvěle poslouží pro rodinná setkání, diskrétní obchodní jednání nebo jednoduché posezení s přáteli.
 
V areálu hotelu na vás čeká lanové centrum a minigolf, dále si můžete objednat vyjížďky na koních, zapůjčit kola nebo lyže. Součástí hotelu je i profesionálně vybavené fitness centrum. Pestrý doprovodný program vašeho pobytu okoření i wellness služby.
 
Využijte mimořádné příležitosti a spojte svůj seminář či konferenci se širokou škálou sportovních a relaxačních aktivit. Vaše akce proběhne hladce, na úrovni a zkušený personál hotelu Studánka vám pomůže s veškerou organizací.
 
Proveďte rezervaci ještě dnes!
 

Kongresový sál
kongresový sál "Rudolfa Rokla"

 

Sportovní možnosti

Co mají společného zábava s přáteli, potěšení z pohybu a pobyt na čerstvém vzduchu? V okolí hotelu Studánka máte na výběr ze vskutku široké nabídky sportovních aktivit a můžete si ještě více okořenit svou dovolenou. Ať už vás baví míčové hry nebo se rádi projedete na kole, jsme na vás připraveni – podrobnosti naleznete níže.

Multifunkční hříště

Stravovací služby

Restaurace 

                         Átrium s dětským koutkem                                               Modrý salonek 

 

Slavnostní rautové stoly pro společenské příležitosti

 

Sladkosti Vám nabídneme od naší hotelové cukrářky, zákusky, poháry, dorty a jiné sladké speciality 

Hotelová restaurace s malebným jménem Madlenčina vám poskytne pohodlné a chutné stravování během vašeho pobytu. Zkušení kuchaři vás nasytí mezinárodními a zejména ryze českými pokrmy, které připravují zásadně z kvalitních surovin od renomovaných dodavatelů.

V hotelové restauraci se pohodlně najíte i pokud jste vegetariáni nebo holdujete bio potravinám. Dětský koutek se postará o vaše ratolesti a vy si budete moci plně soustředit na vysokou úroveň našich gastronomických služeb.
 
K pokrmům lahodících jazyku i oku přidáváme džbán pramenité vody z našich vlastních zdrojů se zvýšeným obsahem vápníku, hořčíku a minerálních látek.
 
Podívejte se také na náš jídelní a nápojový lístek a získejte podrobnou představu o skvělých jídlech a ostatních laskominách, které na vás čekají.
 
Otevírací doba:
 
Po - Ne: 7:00 - 10:00, 11:00 - 22:00
 
Rezervujte si pobyt v Hotelu Studánka a těšte se na posezení v Madlenčině restauraci.
 
Na viděnou v restauraci!


Další informace

Od 1125 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace