Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Ubytování u Dalibora

Apartmá
Celková kapacita střediska: 5 osob
Vinný sklep Posezení na terase Terasa Pokoj pro dvě osoby Kuchyně Třílůžkový pokoj Třílůžkový pokoj Koupelna Sklepní prostory pro degustace
Vinný sklep Posezení na terase Terasa Pokoj pro dvě osoby Kuchyně Třílůžkový pokoj Třílůžkový pokoj Koupelna Sklepní prostory pro degustace

Nabízíme ubytování pro 2-5 osob v apartmánu nacházejícím se nad vinným sklepem ve sklepní lokalitě Velkých Bílovic zvané Belegrady.

Počet osobBěžná cena
Apartmán
1 300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Více jak dvě noci (17% sleva)
Standardní cena za osobu/noc je 300 Kč. V případě 3 a více nocí je cena za osobu/noc 250 Kč.

Popis objektu

Dovolujeme si Vás pozvat do pohodlí našeho apartmánu nacházejícího se v malebné sklepní vesničce zvané Belegrady v obci Velké Bílovice.

V našem apartmánu se nacházejí dva pokoje (dvoulůžkový a třílůžkový), sociální zařízení, kuchyně a předsíňka. Součástí je také terasa s posezením a pergolou, kde je možné  v létě grilovat a podobně. 

Třílůžkový růžový pokoj je vybaven jednolůžkovou postelí a dvoulůžkovou postelí a nábytkem. Je zde mikrovlnná trouba, lednice a TV. Jsou zde také francouzská okna s balkonem a výhledem na Belegrady. Je zde možnost přistýlky.
Dvoulůžkový žlutý pokoj je vybaven dvěma jednolůžkovými postelemi, nočními stolky a šatní skříní.

Samozřejmostí je připojení k wi-fi po celou letní sezonu.  

Popis okolí

Apartmán se nachází ve sklepní části Velkých Bílovic, a proto je okolí charakteristické dobovou sklepní zástavbou a malebnými sklepy zasazenými mezi vinicemi.

Firemní akce

Po dohodě je možné také pořádat menší firemní akce spolu s řízenou degustací maximálně pro 15 osob.

Tipy na výlet

V okolí Velkých Bílovic najdete mnoho krásných cílů k cestování. Protože jsou největší vinařskou obcí u nás, nebudete mít problém při toulání mezi vinohrady, nepřekvapí vás ani množství sklepů a o lidovou architekturu také nouze nebude.

Nedaleko se nachází zámek Lednice i s biosférickou rezervací UNESCO. Pokud toužíte po přírodních krásách, není problém vyšlápnout na pálavský hřeben v CHKO Pálava.

Dalším zajímavým cílem může být i naftařské muzeum v Hodoníně či plabvy lodí po řece Moravě v Břeclavi. Určitě nebudete mít nouzi o zajímavé cíle, proto využijte možnosti a vydejte se do našeho krásného kraje.



Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 300 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace