Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Horská chata na Prašivé

Chata
Celková kapacita střediska: 23 osob

Horská chata na Prašivé leží v CHKO Beskydy v nadmořské výšce 706 m. Jedná se o architektonicky jedinečnou dřevěnou chatu z roku 1921. Poblíž chaty se nachází dřevěný kostel sv.

Počet osobBěžná cena
Dítě do 2 let
1 0 Kč
Dítě do 10 let
1 100 Kč
Dospělí
1 200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

orská chata na Prašivé leží v CHKO Beskydy v nadmořské výšce 706 m. Jedná se o architektonicky jedinečnou dřevěnou chatu z roku 1921. Poblíž chaty se nachází dřevěný kostel sv. Antonína z roku 1640.

Rozhledna je momentálně z technických důvodů pro veřejnost nepřístupná.

Pozice chaty je výhodná, neboť chata na Prašivé leží  na začátku hřebene a je proto ideálním výchozím místem jak pro pěší turistiku a příznivce cykloturistiky v létě, tak i pro běžkaře v zimě. Dojezd autem je možný až k chatě (v zimním období jsou nutné sněhové řetězy) v létě se k nám dostanete i autobusem.

Venku je k dispozici zahrádka s obsluhou, dětské houpačky a ohniště.  Uvnitř jsou dvě restaurace, jedna pro turisty a jedna pro ubytované s dětským koutkem . V předsíni chaty je unikátní exemplář vycpaného medvěda. V celém objektu a blízkém okolí je pokrytí Wi-Fi internetovým signálem.

Pokud se rozhodnete u nás přenocovat, nabídneme ubytování až 23 osobám, což je kapacita chaty. K dispozici je také rekonstruované sociální zařízení.

Všem návštěvníků nabízíme občerstvení a nabídku jídel z naší vyhlášené domácí kuchyně. Jídelní lístek naleznete v sekci Restaurace.

Otevřeno máme denně (kromě 24.12 a 25.12).

  • letni otevírací doba je 9-20 hod
  • zimní oteviraci doba je 10-19 hod
Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme příjemný pobyt v Beskydech. Rozhodnete-li se pro ubytování v Beskydech, chata na Prašivé je vhodným místem pro klidnou a pohodovou dovolenou v přírodě.

Ubytovaným hostům je k dispozici restaurace  s dětským koutkem, která je i vhodná pro pořádání různých oslav, svateb a srazů.

Sociální zařízení bylo rekonstruováno a je společné pro všechny ubytované hosty. Našim hostům je samozřejmě k dispozici i restaurace pro veřejnost s venkovní zahrádkou. Věříme, že jídla z naší domácí kuchyně Vám budou chutnat.

Horská chata na Prašivé - útulné místo v přírodě. Neváhejte, naše chata je dobrým rozhodnutím pro výběr ubytování v Beskydech.



Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 200 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace