Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Radun****

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 29 osob
Obrazy Petra NIKLA v restauraci hotelu RADUN Radun, stylová restaurace Obrazy Petra NIKLA v restauraci hotelu RADUN Radun, stylová restaurace v Luhačovicích restaurace hotelu RADUN v Luhačovicích točí Budvar relax masaz střešní wellness apartmá Vize Sauna Prozitkový klub vodoléčebná vana Prožitkový klub odpočívárna Prožitkového klubu odpočívárna Prožitkového klubu nad vstupem
Obrazy Petra NIKLA v restauraci hotelu RADUN Radun, stylová restaurace Obrazy Petra NIKLA v restauraci hotelu RADUN Radun, stylová restaurace v Luhačovicích restaurace hotelu RADUN v Luhačovicích točí Budvar relax masaz střešní wellness apartmá Vize Sauna Prozitkový klub vodoléčebná vana Prožitkový klub odpočívárna Prožitkového klubu odpočívárna Prožitkového klubu nad vstupem

Nový boutique hotel Radun**** Zažijete úslužnost první republiky, špičkovou gastronomii a wellness těla i duše.

Počet osobBěžná cena
jednolůžkový pokoj “Meditace”
1 1570 Kč
dvoulůžkové pokoje “Na lodi”, “Filozofský”
2 2470 Kč
dvoulůžkové pokoje “V přírodě”, “Radost”, “Sluneční”, “Štěstí”, “Svoboda”
2 2560 Kč
dvoulůžkové pokoje “Rodinná harmonie”
2 2740 Kč
dvoulůžkový wellness pokoj “Vize” se střešní terasou
2 3460 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Nový boutique hotel Radun**** vznikl kompletní a citlivou rekonstrukcí památkově chráněné funkcionalistické vily Bohuslava Fuchse z 30. let minulého století. Zaujme Vás rodinnou, útulnou a přitom luxusní atmosférou a okouzlí individuálním přístupem ke každému hostu v duchu prvorepublikové úcty a slušného jednání. Poloha hotelu je v Luhačovicích ideální. Nachází se v klidném místě přírodního lázeňského parku s léčivým pramenem Aloiska a zároveň v těsné blízkosti centra, však stranou jeho ruchu. Kavárenská restaurace hotelu je proslulá zážitkovou gastronomií, vinotékou a kávovým menu. Wellness hotelu „Prožitkový klub“ poskytuje masáže, zábaly, inhalace, kosmetiku, vodoléčebné terapie a privátní finskou saunu s odpočívárnou. S hotelem těsně sousedí Vodní ráj s plaveckým bazénem, zážitkovým bazénem s masážními tryskami, bublery, skákacím zálivem a divokou řekou, whirlpoolem, parní kabinou, dětským bazénkem, se slunečními terasami a trampolínou. Nadstandardní střešní dvoulůžkové apartmá disponuje terasou se zimní zahradou, ve které se ukrývá vířivá vana. Jistě také oceníte podzemní garáže přímo u hotelu. Kapacita hotelu: 14 dvoulůžkových a 1 jednolůžkový pokoj, 4 pokoje mají možnost přistýlek.

 

Naše tipy pro správnou volbu:

- léčivý minerální pramen Aloiska přímo u hotelu

- zážitková gastronomie

- pobyt ve stylovém prostředí bílého funkcionalismu - "Luhačovický Tugendhat"

- úslužná atmosféra první republiky

- majitelé přímo pracují v hotelu - luxusní a přitom intimní rodinná atmosféra

- volný vstup do vodního ráje

- jedinečné privátní wellness

- podzemní garáže přímo u hotelu

 

Poloha:

Poloha hotelu je ideální. Nachází se v klidném místě lázeňského parku s léčivým pramenem Aloiska, v těsné blízkosti centra lázeňského města Luhačovice, avšak stranou jeho ruchu.

Ubytování:

Nové stylové dvoulůžkové pokoje, jejichž vybavení splňuje kritéria náročných klientů a poskytuje pocit příjemné elegance a komfortu. V hotelu Radun**** si můžete vybrat svůj pokoj podle jména. Všechny pokoje jsou zařízeny novým moderním nábytkem na míru, širokými postelemi se zdravotními matracemi, vynikají svými balkony a terasami a designovými koupelnami se skleněnými sprchovými kouty. Trezor, tv, minibar, internet. Dále nabízíme nadstandardní střešní wellness apartmá „Vize“, jehož součástí je zimní zahrada s vířivou vanou a krásnou terasou.

 

Stravování:

Café restaurant hotelu s velkou letní terasou je proslulý zážitkovou gastronomií, vinotékou a kávovým menu. Je možné volit např. Penzi dobré pohody - vitální snídaně formou bufetu, sladké odpolední občerstvení s kávou nebo čajem, gurmánské večerní menu o 4 chodech. Večeře v úterý a v sobotu – romantika při svíčkách s klavírem. Vyhlášené je též Inspirativní menu a Labužnické polední menu.

 

Léčebné a relaxační procedury poskytované v hotelu

Wellness hotelu „Prožitkový klub“: privátní finská sauna s odpočívárnou, procedury ve vodoléčebné vaně, relaxační masáže, aromaterapeutické masáže, ruční lymfatické masáže, medové masáže, reflexní diagnostické masáže, Dornova metoda, Shiatsu, lávové kameny, vakuoterapie, moxování, bahenní a slatinné zábaly, inhalace luhačovických pramenů. Těsné sousedství nového Vodního ráje s plaveckým bazénem, zážitkovým bazénem s masážními tryskami, bublery, skákacím zálivem a divokou řekou, whirlpoolem, parní kabinou, dětským bazénkem, se slunečními terasami a trampolínou.

 

Parkování:

Podzemní garáže přímo u hotelu jsou připraveny za cenu 70,-Kč/den.

Koupání:

Vodní ráj v těsném sousedství hotelu (25 m plavecký bazén, zážitkový bazén s masážními tryskami, bublery, skákacím zálivem a divokou řekou, whirlpool, parní sauna, vyhřívané lavice, letní slunící terasy, trampolína)

Luhačovická přehrada – 2km

Letní aquapark Duha Pozlovice – 2 km

 

V místě a okolí:

Pitná kůra minerálních pramenů, možnost zajištění dalších lázeňských procedur, bohaté kulturně-společenské vyžití lázeňského městečka, sportovní vyžití – tenis, minigolf, bowling, nordic walking, turistika, cykloturistika, in line brusle, koně a další.

 

Vybavení hotelu

Recepce, Café restaurant, venkovní terasa, výtah, wellness, podzemní garáže, internet, trezor.

 

Různé:

Sleva 5% pro seniory nad 60 let

Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu - 15Kč/os/noc - úhrada na místě

Dětská cena: platí od 4 do 12 let včetně na přistýlce.

Ceny pro děti jsou koncipovány s dětskou slevou a bez procedur.

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma, při zážitkových večeřích hlídání dětí na pokoji nebo výměna za Polední Labužnické menu.



Další informace

Přidaná alba

PokojePočet fotek: 13

Zpět do galerie

Café restaurantPočet fotek: 10

Zpět do galerie

WellnessPočet fotek: 7

Zpět do galerie

InteriérPočet fotek: 7

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 1570 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace