Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Chalupa Opolenec

Chalupa
Celková kapacita střediska: 8 osob

Opolenec je malebná vesnička 5 km vzdálená od Kašperských Hor, 14 km ze Sušice, 5 km od hradu Kašperk na jižním svahu hory Borovina v nadmořské výšce 720 m, obklopena hlubokými les

Počet osobBěžná cena
Dospělí
1 200 Kč
Děti od 3 do 10let
1 150 Kč
Apartmán
7 1200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Opolenec je malebná vesnička 5 km vzdálená od Kašperských Hor, 14 km ze Sušice, 5 km od hradu Kašperk na jižním svahu hory Borovina v nadmořské výšce 720 m, obklopena hlubokými lesy a krásnými loukami.

Apartmán se skládá ze 3 dvoulůžkových pokojů, přičemž jeden má navíc dětskou postýlku, v jednom je možná přistýlka. Z tohoto 2 pokoje mají manželské postele a 1 pokoj má 2 oddělené postele. V každém pokoji je barevná TV a přípojka na WIFI internet.

V hale je malá kuchyňka s lednicí, mikrovlnkou a elektrickým vařičem.

Chalupa je nekuřácká. Kouřit možno na zahradě, kde je připraven popelník.


Sportovní možnosti

Turistům se nabízí krásné pěší tůry např. na cca 5 km vzdálený hrad Kašperk, kde se konají různé kulturní akce, 5 km vzdálené město Kašperské Hory s Městským muzeem a Motoristickým muzeem, restauracemi, cukrárnami, tři kostely, nákupními možnostmi.

Cyklisté zde na horských kolech vyzkouší a ocení nesmírně členitý a náročný horský terén, nebo si vyberou snadnější trasy po nových cyklostezkách např. Otavská cyklistická cesta - putování krajem Karla Klostrmanna.

Naše služby

Milovníci rybaření, vodáci ocení blízkost řeky Otavy, kde je koupání v průzračně čisté vodě. Houbaři se budou cítit jako v ráji.

Celoroční koupání je v krytém bazénu v Horažďovicích a letní koupání v otevřeném bazénu v Sušici.

Milovníci zimních sportů mohou využít denní i večerní lyžování na osvětlené sjezdovce v Kašperských Horách. Upravené běžecké dráhy kolem Kašperských Hor a na Horské Kvildě, která je z Opolence vzdálena 35 km.

Naši hosté mají možnost parkování na pozemku u chalupy.

Stravovací služby

- vlastní, přičemž se můžete objednat snídani v ceně 45,- Kč na osobu, oběd v ceně 80,- Kč na osobu a večeře 80,- Kč na osobu.

Kudy k nám

Chalupa se nachází v nejklidnější části Kašperskohorska, kde se nabízí nádherný výhled na hřebeny Šumavy - na horu Sedlo. Vesnička Opolenec, která má dokumentovanou historii od r. 1317. Jsou zde i pozůstatky keltského sídliště.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 11

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 200 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace