Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Královský Dvůr

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 35 osob

Naše zařízení nabízí ubytování penzionového charakteru, v provozu je v letních měsících, poskytujeme ubytování se snídaní, po domluvě s polopenzí.

Počet osobBěžná cena
Dospělá osoba
1 450 Kč
Dítě 3-12 let
1 300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 3 let zdarma (100% sleva)

Popis objektu

Navštivte Hamry - horskou obec s výhledem na nejkrásnější horu Šumavy - Ostrý.

Naše zařízení nabízí ubytování penzionového charakteru, v provozu je v letních měsících, poskytujeme ubytování se snídaní, po domluvě s polopenzí.

Poloha a dosažitelnost

KRÁLOVSKÝ DVŮR
je umístěn v idylickém a romantickém prostředí Šumavy, chráněná krajinná oblast Královský Hvozd, přímo pod vrchem Ostrý (Grosser Osser, 1293m) v obci Hamry, kde téměř každé stavení je samota, nádherná příroda pohraničí, les a průzračná voda, mohutný vrchol Ostrý...

To vše Vám nabízí KRÁLOVSKÝ DVŮR. Dopřejte si klidný a idylický odpočinek!

Sportovní možnosti

V létě i v zimě je možnost nádherných výletů po okolí - Bílý vodopád, Černé a Čertovo jezero, Špičák, hraniční přechod Ostrý a další. Ať už vyrazíte pěšky, na kole nebo na běžkách, určitě nebudete zklamáni.

V zimní sezoně
je zde samozřejmě možnost lyžování, jednak na české straně - Špičák, Železná Ruda, ale je možné vydat se i za hranice a zalyžovat si na Javoru na německé straně či zaplavat v celoročním Aquaparku v Lamu.

V létě Vám nabízí možné osvěžení koupaliště v Nýrsku, kde jsou též i tenisové kurty a Bowling. Možnost koupání je opět i na německé straně v krytých i venkovních bazénech a to cca 12km od hranic.

Naše služby

Ubytování je v nově zrekonstruovaném stylovém objektu, původně školy, (postavené 1922) v prostorných 2-4 lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, koupelny jsou všechny vybaveny vanami.

Většina pokojů je vybavena ledničkami v malé kuch. lince a televizemi se satelitním programem. Pro Vaše firemní či soukromé akce máme k dispozici salónek, kde si naši hosté mohou zahrát billiard, stolní tenis či hokej a elektronické šipky.

Naše zařízení nabízí ubytování penzionového charakteru, v provozu je v letních měsících, poskytujeme ubytování se snídaní, po domluvě s polopenzí. Kapacita je 35 lůžek.

Má vlastní okolní pozemek cca 1,5 ha včetně vlastního rybníku . Venkovní ohniště, možnost grilování a romantického posezení, travnatá terasa s dětským hřištěm a volnou travnatou plochou pro různé hry .

Parkování je v ceně na pozemku zařízení a samozřejmě je zde možnost úschovy jízdních kol a lyží.

Kudy k nám

Autem přes Klatovy, Nýrsko a Zelenou Lhotu, autobusem, kde spojení však není příliš časté a nebo vlakem na zastávku Hamry - Hojsova Stráž, vzdálené cca 3 km od hotelu. Po telefonické domluvě Vás rádi odvezeme z nádraží do hotelu.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 300 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace