Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Olympie

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 108 osob
hotel Olympie exteriér hotelu interiér hotelu interiér hotelu zimní zimní exteriér interiér interiér interiér interiér interiér exteriér exteriér exteriér exteriér exteriér
hotel Olympie exteriér hotelu interiér hotelu interiér hotelu zimní zimní exteriér interiér interiér interiér interiér interiér exteriér exteriér exteriér exteriér exteriér

Hotel Olympie v srdci Krkonoš nabízí ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových pokojích. Dále nabízíme stylovou restauraci, dětské hřiště a mnohem více...

Počet osobBěžná cenaod 30. 6.
do 31. 8.
od 31. 8.
do 31. 10.
od 31. 10.
do 22. 11.
od 28. 11.
do 19. 12.
od 19. 12.
do 27. 12.
od 27. 12.
do 3. 1.
od 3. 1.
do 31. 1.
od 31. 1.
do 28. 2.
od 28. 2.
do 7. 3.
od 7. 3.
do 28. 3.
od 28. 3.
do 31. 5.
Dvoulůžkový pokoj
2 1000 Kč1300 Kč1180 Kč1000 Kč1180 Kč1500 Kč3380 Kč1780 Kč2180 Kč1500 Kč1380 Kč1100 Kč
Třílůžkový pokoj
3 1500 Kč1950 Kč1770 Kč1500 Kč1770 Kč2250 Kč5070 Kč2670 Kč3270 Kč2250 Kč2070 Kč1650 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Svým klientům nabízíme ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových, čtyřlůžkových pokojích nebo apartmánech. Všechny pokoje jsou vybaveny moderními koupelnami s vysoušečem vlasů, TV-SAT, trezorem a pokoje de Lux navíc balkónem a minibarem. K vybavení hotelu dále patří restaurace à la carte, zimní zahrada a letní terasa s překrásným výhledem na Kozí hřbety a sjezdové tratě.

Hotelová zahrada zve k relaxaci a pro děti je připraveno dětské hřiště s pískovištěm a trampolínou. Nechybí samozřejmě ani zahradní grilování s posezením v zastřešeném altánu. Přímo v našem hotelu si můžete půjčit horská kola a koloběžky včetně helmy. Recepce nabízí vstupenky za zvýhodněné ceny, například do aquaparku, 10 km dlouhou koloběžkovou dráhu, okružní jízdy vláčkem a mnoho dalších jiných aktivit.

Hotel Olympie leží v malebném údolí Špindlerova Mlýna přibližně 400 m od skiareálu Svatý Petr a 200 m od skiareálu Stoh. Snow kids park, který se nachází přímo u hotelu, je určen našim nejmenším hostům. Kromě dětského lyžařského vleku si zde děti mohou zařádit na snowtubingu nebo sněhovém kolotoči. Zastávka skibusu, který Vás zdarma odveze do všech lyžařských areálů, se nachází přibližně 50 m od hotelu. K dispozici Vám je také půjčovna lyžařského vybavení a lyžařská škola. Projekt „Krkonoše – lyžařský běžecký ráj“ propojuje pravidelně upravovanými lyžařskými trasami celé Krkonoše.

Po špatných zkušenostech bohužel neakceptujeme pobyty s domácími zvířaty. Všechny vnitřní prostory hotelu jsou nekuřácké.

Připravujeme pro Vás nové Wellness centrum s bazénem, whirpoolem, Kneippovým chodníkem, saunovým světem, masážemi i koupelemi, které bychom měli otevřít již v prosinci tohoto roku. Momentálně máme k dispozici saunu, whirpool a různé typy masáží.

Popis okolí

Perlou Krkonoš je nejznámější horské středisko Špindlerův mlýn především díky své příznivé poloze uprostřed nejvyšších českých hor. Na své si zde přijdou nejen milovníci letní horské turistiky a cykloturistiky, ale především lyžování.

Špindlerův Mlýn se nachází na soutoku řeky Labe s Dolským potokem. Celé město leží na území Krkonošského národního parku a skládá se ze čtyř základních částí – Přední Labská, Labská, Bedřichov a Svatý Petr.

Kozí hřbety, jsou dominantou Špindlerova Mlýna a tvoří nejstrmější krkonošský hřeben. Ten je přístupný pouze na jeho východním okraji. Ve vrcholových partiích se Vám otevřou dechberoucí výhledy na okolní horstva.

Charakteristickým prvkem pro centrum města se stal bílý železobetonový obloukový most, který byl postaven v roce 1911.

Pro děti

U horních stanic lanovek na Medvědíně a Pláni vyrostla dvě nová dětská hřiště, která jsou volně přístupná, a kde si můžete především užít spousty zábavy. Děti mohou vyzkoušet různé houpačky, kolotoče, překážky, nafukovací trampolíny a mnohé další atrakce. Dospělí mezitím mohou relaxovat v nedaleko vzdálených restauracích a přitom mít děti pod dohledem.

Sportovní možnosti

Doporučujeme Vám návštěvu naučných stezek ve Sv. Petru – Stezka stopaře (7,7 km) a Mechová pěšinka (3,8 km) a nových naučných stezek na Medvědíně – Medvědí cesta (8,6 km) a Krakonošův příběh (9,5 km). Pojďte si užít procházku po horách s dětmi, které díky úkolům a kvízům bude cesta bavit. Při zakoupení jízdenky na lanovku získáte na pokladně mapku a tužku, které vám pomůžou úspěšně splnit vámi vybranou trasu. S vyplněnou mapkou si nezapomeňte dojít pro zaslouženou odměnu.

Na kole se projeďte nad Špindlerovým Mlýnem až do Herlíkovic. Kupte si jízdenku CYKLOTOUR s výjezdem na lanovce Sv. Petr-Pláň a Herlíkovice-Žalý a užijte si 25 km nenáročné trasy, kde nejvyšší převýšení překonáte lanovkami. Trasu zvládnou bez problému i děti.

V areálu Sv. Petr se nachází Bike Park, kde je v provozu celkem 6 tratí a nově vybudovaný Pumptrack. Bike Park je vybudovaný tak, aby si na své přišli úplní začátečníci i zkušení bikeři.

Za hezkého počasí Vám doporučujeme výlet na lodičkách, které si můžete půjčit od 10:00 do 18:00 hodin na Labské přehradě.

Tipy na výlet

Sněžka

Nejvyšší hora v České republice je oblíbeným cílem pěších horských túr. Z vrcholu jsou krásné výhledy daleko do kraje na českou i polskou stranu. Na vrcholu stojí kruhová kaple sv. Vavřince, polská bouda s meteorologickou stanicí a nová česká poštovna postavená v letech 2005 – 2006. Z Pece pod Sněžkou jezdí na Sněžku nová moderní kabinková lanovka.

Pramen Labe

Symbolický pramen, upravený pro turistické účely, se nachází v podobě kamenné skruže na Labské louce. Roku 1968 sem přibyla stěna vyobrazující barevné znaky 26 významných měst, jimiž Labe protéká na cestě do Severního moře. Skutečné prameniště Labe se nachází v rašeliništích asi 300 m od tohoto místa a je z důvodu ochrany přírody veřejnosti nepřístupné.

Luční bouda

Luční bouda drží prvenství mezi krkonošskými horskými chatami – je nejstarší, největší a nejvýše položená. V minulosti několikrát vyhořela a byla vždy znovu obnovena a rozšířena. Luční bouda je ideální místo pro odpočinek před anebo po výstupu na Sněžku nebo při cestě na polskou stranu hor.

Bouda u Bílého Labe

Jde o oblíbený cíl pěších vycházek či cyklovyjížděk do blízkého okolí Špindlerova Mlýna. Bouda leží přibližně 5 km od centra města. Cesta k ní vede malebným údolím Bílého Labe. Hostům boudy je k dispozici prostorná a útulná jídelna s barem a v létě venkovní terasa. 



Další informace

Přidaná alba

ExteriérPočet fotek: 9

Zpět do galerie

InteriérPočet fotek: 7

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 500 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace