Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Chalupa sluníčko

Chalupa
Celková kapacita střediska: 16 osob

Útulné, komfortně zařízené horské apartmány Vám poskytnou příjemné zázemí pro prožití pohodové dovolené. Výborná výchozí pozice pro cyklotrasy.

Počet osobBěžná cena
Apartmán č. 1
1 280 Kč
Apartmán č. 2
1 254 Kč
Apartmán č. 3
1 295 Kč
Apartmán č. 4
1 318 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Útulné, komfortně zařízené horské apartmány Vám poskytnou příjemné zázemí pro prožití pohodové dovolené. Výborná výchozí pozice pro cyklotrasy. Tenis, volejbalminigolf, koupání, výlety do okolí. Houbaření, sběr lesních plodů. V blízkosti Pastvinské přehrady, možnost koupání v příměstských koupalištích a akvaparcích - Ústí nad Orlicí, Žamberk, Litomyšl, Česká Třebová. U chalupy bazén 3,6*0,9 m. V zimních měsících Čenkovice v Orlických horách nabízí ideální lyžování, sjezdové tratě v obtížnosti červená a modrá v délce 400-1200 m. Sjezdovky jsou technicky zasněžovány a denně upravovány. Široké sjezdovky jsou ideální pro všechny lyžaře a to jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé. Ve středsku je i noční lyžování. Krásná příroda nabízí nádherné a upravované bežecké stopy i snowbordový areál. V letních měsících výborná výchozí pozice pro cyklotrasy. Tenis, volejbal, minigolf, koupání, výlety do okolí.

P
arkování u objektu. Nástupy a odjezdy v kterýkoliv den. Poskytujeme horské ubytování v chalupě na horách s celoročním provozem. Těšíme se na Vás!!!  Na horách je krásně.

Vybavení:

V každém apartmánu obývací část s kuchyňským koutem (nádobí, lednička, MW trouba, varná konvice, varná deska), rozkládací gauč, krbová kamna (možnost přitápění dřevem), TV, ložnice (příslušný počet lůžek, úložný prostor), sociální zařízení. V apartmánech A2 a A4 jsme schopni v případě potřeby zajistit ještě přistýlku pro další 2 osoby. Dále k dispozici užitné prostory: společenská místnost s kuchyňským koutem, lyžárna/ kolárna, terasa, krb a venkovní posezení, zatravněné hřiště,... Vybavení pro malé hosty (postýlka, jídelní židlička, dětský koutek …). Podlahové vytápění v celém objektu.

Vyžití v místě - Lyžařské středisko Čenkovice - Ski areál Buková hora :

Terasa s pergolou, krbem a zahradním posezením. Hřiště pro děti s průlezkami, skluzavkou, pískovištěm a bazénem 3,6*0,9 m. V letní sezóně můžete také využít sportovní areál na hřišti a dále travní lyžování, sjezd na horských koloběžkách nebo na svahových minikárách. Půjčovna vybavení - Chata Vigona Čenkovice u vleku. Dopravu na svah zajišťuje vlek FRANTIŠEK II a sjíždíte po upraveném svahu Vigona. Možnost stravování v místních restauracích. Obchod v obci Čenkovice. Možnost parkování u objektu i v zimním období. Našim hostům dále nabízíme masérské, rekondiční a regenerační služby přímo v objektu (pro min. 3 zájemce).

V dosahu jsou sjezdové tratě a běžecké tratě, snowpark, lyžařská a snowbordová škola, lyžařská školka, půjčovna lyžařského a snowbordového vybavení, lyžařský servis, úschovna, cyklostezky, tenisové kurty, minigolf a hřiště na beach volejbal.



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 20

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 254 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace