Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

OREA Hotel Bohemia

Hotel ****
Celková kapacita střediska: 142 osob

Hotel Bohemia je umístěn ve střední části Hlavní třídy, 300 m od lázeňské kolonády, "Zpívající fontány" a centra lázeňského života.

Počet osobBěžná cenaod 3. 1.
do 30. 4.
od 1. 11.
do 21. 12.
od 22. 12.
do 3. 1.
od 1. 5.
do 31. 10.
Jednolůžkový pokoj
1 1990 Kč1990 Kč1990 Kč2290 Kč2290 Kč
Dvoulůžkový pokoj
1 2490 Kč2490 Kč2490 Kč2990 Kč2990 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 2990 Kč2990 Kč2990 Kč3590 Kč3590 Kč
Třílůžkový pokoj
3 3590 Kč3590 Kč3590 Kč4290 Kč4290 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Hotel Bohemia je umístěn ve střední části Hlavní třídy, 300 m od lázeňské kolonády, "Zpívající fontány" a centra lázeňského života. Díky své poloze v blízkosti lázeňské kolonády a parků se stal již od svého vzniku jedním z nejvyhledávanějších hotelů v lázeňském centru Mariánských Lázní. Dnes svým hostům poskytuje komplexní nabídku léčebných, wellness a relaxačních pobytů s jedinečným využitím místních přírodních zdrojů. Hotelovým hostům je k dispozici kavárna a restaurace Knížecí Dvůr, kde můžete ochutnat speciality české i mezinárodní kuchyně.


Hotel Bohemia nabízí ubytování v účelně zařízených 76 pokojích se 142 lůžky, těchto kategorií:

9 jednolůžkových pokojů
1/1 single - jednolůžkový pokoj zkratka 1/1 nebo SGL Jednolůžkový, využívaný 1 osobou. Pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprcha, WC, fén), TV + sat, telefonem s přímou volbou, minibarem, bezpečnostním trezorem, wifi. Jednolůžkové pokoje nemají balkon.

63 dvoulůžkových pokojů
1/2 double - dvoulůžkový pokoj zkratka 1/2 nebo DBL Pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprcha,WC,fén), TV + sat, telefonem s přímou volbou, minibarem, bezpečnostním trezorem, wifi. Pokoj pro 2 osoby s velkou manželskou postelí (dvě spojená lůžka).

1/2 twin - dvoulůžkový pokoj (postele od sebe) zkratka 1/2 TW
Pokoj pro dvě osoby s oddělenými postelemi. Pokoj je vybaven sociálním zařízením  (sprcha,WC,fén), TV + sat, telefonem s přímou volbou, minibarem, bezpečnostním trezorem, wifi.

4 apartmá
APT - velké apartmá zkratka APT Pokoj s obývacím pokojem a samostatnou ložnicí, minimálně pro dvě osoby, psací stůl nebo psací deska s lampičkou, sedací kout, minibar a Wifi. V apartmánech je vana. Všechny pokoje jsou s balkonem.


The Guest Club

Guest Club je věrnostní program pro stálé hosty Hotelu Anglický Dvůr, Hotelu Bohemia, Hotelu Excelsior a Hotelu Monty. Cílem Guest Clubu je poskytování maximální možné péče pro klienty našich hotelů.

Získejte členství v programu Guest Club. Do členství se můžete přihlásit po odbydlení 1 pobytu v jednom z našich hotelů v Mariánských Lázních. Jako jeho člen získáte množství výhod a benefitů. Několikrát do roka obdržíte aktuální časopis „Guest Magazine“. Dále můžete využívat řadu nabídek a slev prostřednictvím Guest karty výhod. A to nejlepší: členství je zdarma a může být kdykoli zrušeno. Guest Club je určen výhradně individuálním klientům.


Relax a wellness

Wellness je životním stylem působícím jako prevence proti negativním důsledkům dnešní dynamické doby na lidské zdraví. Vyznává heslo "zdravě žít a dobře se u toho cítit". Wellness klade důraz na celkovou rovnováhu člověka,pod kterou rozumí jak fyzické tak i psychické zdraví.

Relaxačně rehabilitační středisko Hotelu Bohemia nabízí klasické i aroma masáže, perličkové koupele, reflexní a podvodní masáže, inhalace, parafin, elektroléčbu, plynové obálky, injekce, a mnoho dalších léčebných procedur, které naleznete v ceníku procedur. V hotelu je sauna a solárium.

Indikace v Mariánských Lázních jsou na rozdíl od jiných lázní značně pestré. A je tomu tak především proto,že složení pramenů je chemicky velmi odlišné.

Léčí se zde nemoci:

nemoci ledvin a močových cest
nemoci nervové
nemoci zažívacího ústrojí
nemoci poruchy látkové výměny
nemoci dýchacího ústrojí

Stravovací služby

Hotelové  café - restaurace Knížecí Dvůr. Ve stylové restauraci jsou podávány  pokrmy české i mezinárodní kuchyně. Na své si přijdou nejen milovníci tradičních českých pokrmů, ale i ti, kteří rádi zkouší něco nového. Otevřeno je po celý den, a to nejen pro hotelové hosty.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 18

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 1990 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace