Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Holiday Centrum Vikletice

Penzion
Celková kapacita střediska: 16 osob
Jezírko Recepce Pokoj Koupelna Západ slunce Bouře Břeh Břeh Břeh Břeh Břeh
Jezírko Recepce Pokoj Koupelna Západ slunce Bouře Břeh Břeh Břeh Břeh Břeh

Jako jediní nabízíme na Nechranické přehradě ubytování hotelového typu. Všechny pokoje jsou samozřejmě vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a WiFi zdarma.

Počet osobBěžná cena
Doubleroom - Single use
1 600 Kč
Doubleroom - Double use
2 800 Kč
Doubleroom - Triple use
3 1000 Kč
Doubleroom - Four use
4 1200 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Jako jediní nabízíme na Nechranické přehradě ubytování tzv. hotelového typu. Celkem prozatím šest dvojlůžkových pokojů po dohodě vybavíme i přistýlkou, takže vytvoříme pokoje třílůžkové nebo dle potřeby i čtyřlůžkové, tak aby rodina mohla trávit svoji dovolenou spolu. Všechny pokoje jsou samozřejmě vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV a možností připojení na internet. Samozřejmostí je i bezbariérový přístup nejen do penzionu, ale dokonce máme i takto speciálně vybavený pokoj. Pro náročnější klienty máme k dispozici apartmán rozdělený velikou koupelnou na ložnici s výhledem do dvora na sportoviště a terasu naší restaurace a na vlastní kuchyni s barem propojeným do obývacího pokoje s překrásným výhledem na yacht klub, Nechranickou přehradu a její nejdelší sypanou hrází ve střední Evropě.

Popis okolí

Oblast Nechranicka je populární zejména mezi vyznavači vodních sportů. Místní příroda a přilehlá města však nabízí tolik působivých zákoutí, že si zde přijdou na své opravdu všichni. Navíc je okolí rozlehlé přehrady skvělým místem pro krásné cyklovýlety.



Sportovní možnosti

Nechranická přehrada je pátou největší vodní nádrží v Česku a nabízí bohaté možnosti rekreace, rybolovu a vodních sportů. Je vyhledávána zejména jachtaři a surfaři a je také oblíbeným cílem cykloturistů. 

Tipy na výlet

Kadaňský hrad patří mezi naše nejlépe zachované městské hrady. Současně s městem jej založil Přemysl Otakar II. už před rokem 1261. Město samotné je důležitým kulturním a turistickým centrem severozápadních Čech. Žatec je městem, jehož dějiny se začaly psát už počátkem prvního tisíciletí. Milovníci zlatavého moku určitě budou chtít poznat malebné oblasti, kde se rodí ten nejlepší žatecký chmel a neodmítnou ani návštěvu Chmelařského muzea.


Kudy k nám

Nechranická přehrada má ideální polohu. Leží totiž mezi městy Žatec, Kadaň a Chomutov. Všechna tato města jsou vzdálena od našeho zařízení cca. 10km.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 12

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 400 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace