Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Jizera

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 56 osob

Rodinný hotel 20 km od Prahy nabízí klid a přírodu. Vhodný pro školení a výjezdní zasedání, školky a školky v přírodě. Nabízíme školící místnost, vlastní sociální zařízení v každém

Počet osobBěžná cena
jednolůžkový pokoj
1 680 Kč
třílůžkový pokoj s 1-2 přistýlkami
3 1230 Kč
dvoulůžkový pokoj
2 960 Kč
apartmá pro 2 osoby s možností 1 přistýlky
2 1100 Kč
rodinné apartmá pro 3-6 osob
6 1230 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

sleva 100 Kč na dvoulůžkový pokoj při pobytu od dvou nocí (10% sleva)

Popis objektu

Hotel JIZERA se nachází v obci Otradovice vzdálené 20 minut jízdy autem severovýchodně od Prahy v těsné blízkosti souměstí Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Obec leží uprostřed krásných staroboleslavských lesů ve vzdálenosti 2,5 km od exitu č.17 z dálnice E 65 č.10 směr Praha - Mladá Boleslav. Exit č.17 je na 17.kilometru od Prahy v blízkosti motorestu Čtyři kameny. Směrové tabule Vás dovedou od dálnice až k našemu hotelu.


  • 16 pokojů s komfortním vybavením
  • 20 minut autem od Prahy
  • velmi klidné prostředí
  • v blízkosti řeka Jizera s možností rybaření a koupání
  • dobré sportovní vyžití - tenisové kurty, cyklostezky, houbaření
  • prostory pro podniková školení a kurzy od 10 do 60 osob
  • velkoplošná projekce s ozvučením - školení, sportovní přenosy…
  • minigolf, půjčovna kol, dětský koutek
  • pořádání zahradních party, či jiných oslav a svateb s grilováním až pro 80 osob

Popis okolí

Obec Otradovice, kde se nachází Hotel Jizera, leží ve středních Čechách, v regionu středního Polabí, uprostřed smíšených staroboleslavských lesů, nedaleko souměstí Brandýs nad Labem Stará Boleslav, 300 metrů od řeky Jizery a 4 km od jejího soutoku s řekou Labe. Tato oblast je doslova protkána značenými cestami pro pěší i cykloturistiky a díky nekopcovitému terénu, krásnému prostředí polabské nížiny a čerstvému vzduchu budou spokojeny i Vaše děti.

Hotelové pokoje jsou vybaveny dle evropských standardů, koupelna se sprchou a toaletou, telefon, možnost připojení k internetu , televize se satelitními programy. Trezor, schránková skříň a kancelářské služby na recepci.

Součástí objektu je minigolfové hřiště, dětský koutek, uzavřené monitorované parkoviště, půjčovna kol. V obci jsou k dispozici tenisové kurty a volejbalové travnaté hřiště. Hotel můžete navštívit i se svým psím přítelem, pouze požadujeme platný očkovací průkaz k nahlédnutí. V případě zájmu zajistíme dopravu s průvodcem pro návštěvu Prahy a jiných měst, či památek. Večer je možno posedět na restauraci, nebo letní zahrádce s občerstvením a grilováním.  

Kongresové služby

Objekt hotelu Jizera je ideální pro pořádání podnikových akcí, školení či seminářů. Účastníkům nabízí kvalitní zázemí, dostatek klidu pro samotné školení i dobré podmínky pro volný čas.

V rámci firemních školení a seminářů Vám nabízíme dvě školící místnosti. První je umístěna v hotelové části v 1. patře a její součástí je sociální příslušenství, TV, video, tabule a plátno. Pohodlí poskytne až 13 účastníkům.

Druhá je umístěna v přízemí hotelu s možností kompletního servisu včetně podávání občerstvení až pro 33 osob. Je vybavena standardní školící technikou s ozvučením, vzduchotechnikou a má dostatek denního světla s možností zatemnění při projekci.

Ke školení patří coffeebreak a ten nabízíme v cenovém rozmezí 40,- až 120,- Kč na osobu dle požadavků zákazníka. Sortiment, který lze volně kombinovat: káva, čaj, minerální voda, mléko, juice, ovoce, sladké a slané pečivo, obložené chlebíčky a sendviče.

V rámci firemních rautů, presentací, oslav a výročí Vám nabízíme k využití klimatizovanou restauraci s dataprojektorem, televizí, bezplatným Wi-Fi připojením a ozvučením pro 50 osob.

Ubytování
Celkem nabízíme 7 dvoulůžkových, 7 dvou až třílůžkových pokojů, u některých je možnost přistýlek. Apartmá / suity nabízíme dvě, jedno je dvoulůžkové - A, druhé třílůžkové - B a na obou je možno připravit přistýlky. Celkem maximální počet s přistýlkami je 47 osob.

Hotel je po celkové rekonstrukci nově zařízený a v roce 2004 nám byl přidělen klasifikační znak Oficiální jednotné klasifikace ubytovacích zařízení České republiky pro kategorii Hotel třídy ***. TV, SAT, WC se sprchovým koutem, telefon, možnost připojení k Internetu na pokoji. Na recepci je možné využít fax a kopírku.

Stravování
Snídaně v ceně ubytování v rámci výběru ze snídaňového lístku. Obědy, výběrem z denního a stálého jídelního lístku. Večeře, výběr ze stálého jídelního lístku.
Je možné také dohodnout pevné menu, nebo výběr na místě z několika druhů menu.

Nabízíme rozmanitý výběr minutkových jídel, salátů a moučníků, včetně specialit české kuchyně, jako jsou: pečená a uzená vepřová kolínka nebo žebírka, pečená kuřecí křídla, Tatarský biftek, pokrmy z kančího, drůbežího, telecího, jehněčího, vepřového a hovězího masa, nevyjímaje pokrmy z ryb jako jsou: Sumci, Candáti, Pstruzi, Tresky a Lososi.

Sportovní vyžití a trávení volného času:
Minigolf, cyklistika, stolní fotbal, elektronické šipky, v případě letního počasí koupání v nedaleké řece Jizeře. Tenis, stolní tenis a půjčení kol doporučujeme objednat předem.

Dále můžeme zajistit rezervaci bowlingu, bazénu, dopravu osob a další služby pro uspokojení potřeb našich hostů, nevyjímaje objednání živé hudby, hostesek, moderátorů a bavičů.

Sportovní možnosti

Těm z Vás, kteří si předsevzali aktivní až sportovní prožití volných dnů v našem hotelu zajistíme tenisový kurt v obci nebo zapůjčíme kolo pro náročnější cykloturistiku. Trasa cyklostezky Pojizeřím vede z Prahy Černého Mostu okolo hotelu Jizera až do Jizerských Hor.

V blízkém okolí máte možnost navštívit kryté bazény, saunu, solaria a fitness centra. V budově našeho hotelu můžete sportovat při házení šipek, kulečníku a stolního fotbalu.
V červenci roku 2004 jsme otevřeli minigolfové hřiště o 14 jamkách a dětský koutek s houpačkami, pískovištěm a klouzačkou. Otevřeno za příznivého počasí od 11 hodin do soumraku.

Tipy na výlet

  • Benátky nad Jizerou - komplex renesančních a barokních zámeckých budov se sochařskou výzdobou M. B. Brauna. Muzejní expozice, sbírka předmětů australských domorodců, muzeum hraček.
  • Zahrady Botanicus v Ostré - zahrady postupně zakládané od roku 1999 na ploše 22 ha; zahrada kuchyňská, kulinářská, klášterní a čínská. Středověká vesnice s dílnami dobových řemeslníků.
  • Soubor lidových staveb a památek v Přerově nad Labem - první skanzen u nás (1900) a čtvrtý v Evropě. Bydlení a způsob života obyvatel středního Polabí od 18. do poloviny 20. století, devět objektů s interiérovými expozicemi, vánoční a velikonoční výstavy, doprovodné akce.
  • Slatinné lázně Toušeň - od roku 1899 je hlavní typickou procedurou pro lázně Toušeň koupel v sirnoželezité slatině z vlastního ložiska "U Čelákovic". Příjemný lázeňský park s útulnou kolonádou a rovinatý kraj s hojnou zelení umožňují příjemné procházky i hůře pohyblivým pacientům.
  • Kostel Nanebevzetí Panny Marie, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Kostel postavený v letech 1613 - 1623 byl významně upravený dle architekta K. I. Dientzenhofera. V kostele je uložená vzácná gotická památka - reliéf madony Staroboleslavské, tzv. Paládium země české.
  • Kostel sv. Václava a kostelík sv. Klimenta, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav Kostel sv. Václava založil kníže Břetislav I. na místě někdejšího kostelíka sv. Kosmy a Damiána, před nímž byl zavražděn sv.Václav svým bratrem Boleslavem..
  • Zámek v Brandýse nad Labem - Původně středověký hrádek, pozdně goticky rozšířený, přestavěný renesančně pro Ferdinanda I. Upraven barokně, v 19. století regotizován pro vévody toskánské. V současné době postupně rekonstruován.

Stravovací služby

V prosinci roku 2004 jsme pro naše hosty otevřeli zrekonstruo-vanou část bývalého společenského sálku v podobě klimati-zované, stylové restaurace s barem a hotelovou jídelnou.
Je určena zejména pro hosty, kteří si chtějí v klidu posedět u dobrého pokrmu, kvalitního vínka, či piva v čistém kulturním prostředí klimatizované restaurace, zdobené loveckými a rybářskými trofejemi se stylovým dřevěným nábytkem, barovým pultem a paravany.
Můžeme ovšem uspokojit rodiny s dětmi i větší společnosti a firmy, protože restaurace má celkovou kapacitu 60 míst a je zde možné pořádat svatby, rauty, semináře a školení s možností sledování televize a projekčního plátna z dataprojektoru. Restaurace je ozvučena a disponuje i kvalitním osvětlením, včetně barevné hudby a malého tanečního parketu.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 19

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 480 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace