Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Duo

Penzion
Celková kapacita střediska: 12 osob
Koupelna Jednolůžkový pokoj Venkovní krytý bazén Zahradní sezení Penzion Dvůr Jídelna Koupelna Předsíň pokoje Snídaně Terasa Dvoulůžkový pokoj 2 Dvoulůžkový pokoj Kancelář Jednolůžkový pokoj 2 Zahrada Jídelna
Koupelna Jednolůžkový pokoj Venkovní krytý bazén Zahradní sezení Penzion Dvůr Jídelna Koupelna Předsíň pokoje Snídaně Terasa Dvoulůžkový pokoj 2 Dvoulůžkový pokoj Kancelář Jednolůžkový pokoj 2 Zahrada Jídelna

Penzion Duo se nachází v Kosmonosích které jsou součástí města Mladá Boleslav. Penzion nabízí útulné a vybavené pokoje za příznivé ceny. K penzionu přísluší parkoviště, kadeřnictví

Počet osobBěžná cena
Jednolůžko
1 800 Kč
Dvoulůžko
1 800 Kč
Dvoulůžko
2 1000 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Dlouhodobý pronájem. (15% sleva)
Při pobytu delším než čtrnáct kalendářních dní poskytujeme slevu.
Datum, kdy je sleva započtena: 1. 1. 1970 - 1. 1. 1970

Popis objektu

Nabízíme Vám polohu uprostřed města možnost parkování ve dvoře příjemné ubytování Internet (wifi), fax a telefon.
V okruhu 200metrů od penzionu můžete navštívit jednu ze čtyř restaurací. Doprava je zajištěna i autobusovými spoji vzdálených nejdále 100 metrů od penzionu. Výletní cíle jsou pro Vás dosažitelné vaším osobním vozem nebo pohodlně autobusem či vlakem z vlakového nádraží vzdáleného 1,5 kilometru od penzionu. Příznivci techniky si mohou prohlédnout Muzeum Škody Auto a. s. Zájemci o kulturu nesmí vynechat zámek Mladá Boleslav, klášter Loreta Kosmonosy nebo si dopřát zábavný večer v zámku – pivovaru Dětenice vzdáleného 25 kilometrů od penzionu. Přátelé hor a turistiky si přijdou na své v 50 kilometrů vzdálených Jizerských horách s nejvyší horou Ještěd nebo na turistických výletech po Českém ráji při návštěve středověkého hradu Kost a nebo zřícenin hradů Valečov a Trosky. Nájezd na rychlostní komunikaci je vzdálen 1,5 kilometru od penzionu.
Máme k dispozici následující pokoje: 6 jednolůžkových pokojů 3 dvoulůžkové pokoje Naše pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, televizorem (se satelitním vysíláním) a minibarem. Navíc je možné připojit se přes wifi na Internet.
Snídaně formou švédských stolů.




Popis okolí

Kosmonosy a Mladá Boleslav tvoří souměstí. Pro návštěvníky našeho penzionu je tedy výhodou dostupný "komfort města". Tedy společenské a sportovní vyžití, městská hromadná přeprava osob, taxislužba. Naopak, klienti hledající spíše vyžití ve volné přírodě - turistické, cyklistické, nebo běžecké trasy apod., budou určitě také spokojeni. Nedaleko je např. Český ráj., kraj kolem Máchova jezera a Bezdězu, vrchy Chlum, Baba a Mužský, Ještěd atd. 

Sportovní možnosti

Tenis, squash, ricochet, badminton, stolní tenis, spinning, aerobic, zumba, různé bojové sporty, vodní sporty. Jsou k dispozici veřejné sportoviště s možnostmi běhání a bruslení. Cyklotrasy. Turistické trasy.

Tipy na výlet

Český ráj, Máchovo jezero, zříceniny v okolí. Muzeum ŠKODA-AUTO.

Kudy k nám

Při příjezdu po rychlostní komunikaci R10 sjeďte na 46.kilometru. Pokračujte rovně přes dvě kruhové křižovatky (směr Mladá Boleslav). Po 1,5 kilometru, na třetí kruhové křižovatce se dejte vpravo (ul.Boleslavská) a po necelých 500 metrech dojedete k našemu penzionu. Bude na právé straně.


Další informace

Od 800 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace