Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel U lip

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 55 osob

V našem rodinném hotelu U lip***Trojanovice si zakládáme na tom, abyste se u nás cítili jako doma. Přátelská atmosféra, pohodlně vybavené pokoje, domácí kuchyně...

Počet osobBěžná cena
Pokoj - Economy
1 460 Kč
Pokoj - Standard
1 560 Kč
Pokoj - Business
1 660 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

V našem rodinném hotelu U lip***Trojanovice si zakládáme na tom, abyste se u nás cítili jako doma. Přátelská atmosféra, pohodlně vybavené pokoje a domácí kuchyně s krajovými specialitami budou pro Vás zárukou příjemně stráveného času. Rodinný hotel U lip Trojanovice nabízí ubytování v srdci Beskyd. Díky své ideální poloze Vám umožní navštívit všechna atraktivní místa. 

Proč si vybrat služby právě našeho hotelu:

  • výborná poloha pro návštěvu zajímavostí v okolí: Pustevny, Radegast, Radhošť, Hukvaldy, Museum Kopřivnice, Hrad Štramberk, pohankový mlýn, pivní lázně
  • různé druhy sportovních aktivit: golf, turistika, cyklistika, aquapark, lanové centrum, koloběžky
  • domácí kuchyně s krajovými specialitami:  pohanka, halušky, povidlové taštičky, valašská kyselice, uzená žebra, pečená kolena
  • po dohodě zajistíme čerstvé ryby z místních chovů a tradiční valašské frgály
  • z našich specialit zvláště doporučujeme kohouta na víně
  •  připravíme vegetariánskou stravu nebo speciální stravu pro sportovce
  • výborná káva, vinotéka, tradičně vařené pivo Litovel a vyzrálé rumy
  • v ceně ubytování je WiFi připojení, parkování u hotelu, u pokojů business a standard neomezený vstup do sauny a fitness
  • domáci mazlíčci jsou vítáni

Nabízíme tři standardy ubytování:

1, ubytování business

2, ubytování standard

3, ubytování ekonomy

Kongresové služby

V hotelu U lip Trojanovice Vám nabízíme výjimečnou možnost v klidu prodiskutovat firemní záležitosti, vyškolit nové spolupracovníky, stmelit pracovní kolektiv. Konferenční sály uzpůsobíme vašim požadavkům.

Nabízíme prostory pro firemní školení
sál kapacita až 60 míst
TV technika
projektor
WiFi
audiotechnika
flipchard

Sportovní možnosti

hotel U lip***Trojanovice je ideálním výchozím místem pro golfovou turistiku v Beskydech. V jeho nejbližším okolí se nachází několik hřišť jak pro špičkové hráče tak hriště pro hráče s klubovým HCP.

Hráči golfu si přijdou na své v Prosper Golf Clubu Čeladná, na krásném 36-jamkovém hřišti špičkové kvality, na kterém se hraje Czech Open, Hřiště je spojeno se jménem Miguela Angela Jiméneze, který hřiště designoval. Golf resort v Ostravici nabízí pěknou hru pro náročnější na18-ti jamkovém hřišti v krásném terénu a s hezkými výhledy do okolní krajiny, na Ondřejník a Lysou horu. V Ropici je krásné 18-ti jamkové hřiště s moderní klubovnou i zázemím. Ve Valašském golfovém klubu v Rožnově p. R. je 9-ti jamkové malebné klubové hřiště zasezené v záhybu Bečvy na úpatí Radhoště. No a konečně spíše raritní hriště ve Velkých Karlovicích, které Vás potrápí nakloněnými fairwayemi a hrou přes horizont.

Vodní sporty    

V letních měsících stojí za návštěvu Aquapark ve Frenštátě a oblíbený areál na Olešné.

Příznivcům vodních sportů je k dispozici krytý bazén ve Frenštátě pod Radhoštěm.  Je vybaven masážními tryskami a malou klasickou saunou. V Rožnově p.R je bazén navíc vybaven parní lázní, whirpoolem a tobogánem, který ocení především děti.


Na své si přijdou i příznivci běžeckého lyžování.Na Pustevnách je zřízen běžecký stadion s 2 a 5-ti kilometrovým okruhem s upravovanou stopou. Upravená stopa vede taky na oblíbená místa na Martiňák, na Radhošť a na chatu Mír. Hřebeny Pusteven nabízí spoustu zajímavých míst s nádhernými výhledy do okolní krajiny.

Z hotelu U lip *** Trojanovice je to jen pár kilometrů do zimního areálu na Bílé vybavenému ke komfortnímu zimnímu sportování. Parkování je bezplatné u dolních nástupních stanic. Čtyřsedačková lanovka Vás přepraví na vrchol Zbojníka. Odkud vedou sjezdovky s různým stupněm obtížnosti.

Tipy na výlet

Pustevny

Jen 500m od hotelu se nachází dolní stanice dvousedačkové lanové dráhy, která Vás vyveze na Pustevny, výchozího bodu mnoha turistických tras. Nedaleko je známá socha pohanského Boha Radegasta a vrchol Radhošť s kaplí Cyrila a Metoděje.

Štramberk

Vděčným výletním cílem je také starobylé městečko Štramberk, které je díky své bohaté historii na seznamu UNESCO. Dominantou města je hrad Trúba se svou věží. V blízkosti se nachází známá jeskyně Šipka, ve které byly objeveny kosterní pozůstatky člověka neandrtálského.               

Skanzen v Rožnově p.R.

Unikátní pohled na tradiční život na Valašsku nabízí Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm. 

Tatra Kopřivnice

Pro příznivce automobilového průmyslu je určitě velice zajímavá expozice Technické muzeum Tatra v Kopřivnici.     

Hukvaldy

Zřícenina hradu Hukvaldy Vás vrátí o několik století zpátky do časů středověkých rytířů. Město Hukvaldy je rodištěm světoznámého hudebního skladatele Leoše Janáčka, na jehož počest se každoročně koná hudební festival Janáčkovy Hukvaldy. Za pěkného počasí je z hradu překrásný výhled do celého okolí.        

Travertinová kaskáda v Tiché

Přírodní památku Traventinová kaskáda tvoří zajímavý přírodní útvar, který vznikl v důsledku vývěru pramene s vysokým obsahem minerálních látek.   

Kunčice pod Ondřejníkem                                        

Mezi významné památky v obci patří kostel svaté Magdaleny z počátku 19. století, který byl postaven na místě dřevěné svatyně. V roce 1931 byl do obce přemístěn dřevěný kostel svatého Prokopa a Barbory z konce 17. století. Kostel byl dovezen z Podkarpatské Rusi.


Naše služby

Dopřejte Vašemu tělu i mysli objevit jedinečné zážitky v našem hotelu U lip***Trojanovice !

Našim krédem je profesionalita s osobním přístupem a přátelská atmosféra.



Infrasauna

Pasivní kardiovaskulární trénink - hlubokým proniknutím infračervených paprsků pod pokožku dochází nejen k prohřátí kůže, ale také svalových tkání a vnitřních orgánů. Tělo na tuto stimulaci reaguje zvýšením srdečního objemu a rytmu a tato přínosná srdeční zátěž vede k tréninku a zlepšení kondice kardiovaskulárního systému.
Hubnutí - podle provedených výzkumů se spálí za 30 min. pobytu v infrakabině 600 a více kalorií. Ztracenou hladinu vody v těle doplníme vhodnými tekutinami. Teplo pronikající v průběhu pobytu v infrakabině přijímají krevní cévy uložené v tukové tkáni, se lépe rozšiřují a lépe prokrvují. Tukové kyseliny hromadící se v tukových buňkách jsou tímto procesem vyloučeny lymfatickým systémem z těla ven.
Celulitida - celulitidu tvoří vodní a tuková usazenina pod kůží. Hlubokým prohřátím tkání a následné pocení v infrakabině pomáhá odbourávat tyto vodní a tukové usazeniny. Používání infrakabiny urychluje jakýkoliv program proti celulitidě.
Posílení imunity - zvýšení tělesné teploty vede k usmrcení bakterií a virů nebo alespoň k zástavě jejich množení. V rámci prevence se doporučuje pobývat v infrakabině nejprve krátký časový interval při nižší teplotě, pak postupně interval prodlužovat a teplotu zvyšovat. Eliminace toxických látek z těla - dlouhodobým výzkumem bylo prokázáno, že složení potu v běžné sauně tvoří z 95-97% voda. V infrakabině díky možnosti hloubkového prohřevu tkání je v potu obsažena voda jen z 80-85%, zbytek tvoří tukové buňky a cholesterol, v tucích rozpustné jedy, těžké kovy, kyseliny, sodík a čpavek. Na rozdíl od běžné sauny je výdej potu v infrakabině minimálně dvojnásobný a vyloučí se jím 3-7 krát vyšší množství ve vodě nerozpustných látek.
Krása - pobyt v infrakabině zlepšuje prokrvení kůže, kůže dostává nový lesk odstraněním kožních nečistot a odumřelých buněk z důvodu hloubkového čištění pórů, zlepšuje elasticitu a napětí kůže, zpomaluje proces stárnutí, nechává kůži měkkou a hebkou, zlepšuje stav akné, ekzémů, popálenin, otevřené rány se lépe hojí, přičemž se zmenšuje velikost jizev.
Relaxace - prohříváním v infrakabině se sníží ztuhlost končetin, snižuje se svalové napětí, mírní se bolesti. Přispívá k odstraňování stresu.


Posilovací stroje
Vaše cvičení se stane dokonalým zážitkem při používání strojů. Bezvadná funkčnost a perfektní biomechanika pohybů jsou hlavní předností kvalitní série posilovacích strojů předních výrobců. K vaší návštěvě ve fitness zóně Fit hotel U lip*** Trojanovice jsme připravili devatero zásad.
  • Vstup do fitness a wellness zóny je povolen pouze v čisté obuvi se světlou podrážkou a ve vhodném, pro cvičení určeném sportovním oblečení.
  • V celém prostoru fitness a wellness zóny platí přísný zákaz konzumování potravin a vlastních nápojů, kouření, používání otevřeného ohně a požívání alkoholických nápojů. Osobám pod vlivem alkoholu nebo jiných omamných látek je vstup do prostor fitcentra zakázán.
  • Návštěvník přítomný ve fitness a wellness zóně neruší ostatní při cvičení, chová se slušně a ohleduplně vůči všem ostatním přítomným návštěvníkům.
  • Cvičenci jsou povinni dodržovat pořádek v celém prostoru fitcentra v době cvičení a jsou zodpovědní za škody vzniklé porušením provozního řádu.
  • Při cvičení používejte vlastní ručník. Chráníte tím své zdraví a koženkový potah laviček před agresivním působením potu.
  • U náročných či nebezpečných cviků mějte u sebe vždy dopomoc.
  • Všechny kotouče, osy činek a jednoruční činky mají ve fitcentru své místo. Po ukončení je proto vraťte na místo, kam patří.
  • Návštěvník je povinen cvičit a chovat se tak, aby nezpůsobil zúčastněným osobám zranění, a aby nedošlo k poškození vybavení.

Masážní křeslo - pohodlná a účinná masáž


Masáž regenerační a sportovní může podstoupit každý bez lékařského doporučení. Klasická povrchová masáž má především uvolnit a prokrvit namáhané svalové partie, uvolnit páteř a meziobratlové ploténky. Pro masáž zad, šíje, hrudní či bederní páteře a dolních končetin je výborným pomocníkem právě masážní křeslo, které Vám pomůže kdykoli potřebujete, ať doma či v kanceláři. Není třeba se objednávat k masérovi a prodlužovat čekáním čas, když Vás např. trápí záda.

Křeslo Profimedica Sofa disponuje kompletní multifunkční masáží v opěradle, v sedáku a v opěrce nohou jsou zabudovány airbagy, které vytváří účinnou lymfatickou masáž. Tímto uvolňují napětí v lýtkových, stehenních a hýžďových svalech a působí blahodárně na oběh spodní partie nohou. Účinek je umocněn vibračním systémem zabudovaným v opěrce nohou. Samozřejmostí jsou komfortní funkce jako motorické polohování a speciální automatické masážní programy péče o zdraví.

  • jedinečná lymfodrenážní masáž pomocí vzduchových polštářků (hýždě, stehna a lýtka)
  • válečková, lokální, dvojitá roztírací a hnětací masáž v opěradle
  • speciální "human touch" masáž v opěradle
  • pulsní, rytmická, akupresurní a kombinovaná masáž v opěradle
  • časový spínač na 15 minut
  • automatický masážní program
  • motorické polohování a nezávislé ovládání opěrky nohou



Stravovací služby

Restaurace hotelu U lip***Trojanovice  

Otevřeno máme pro Vás od pondělí do neděle od15:00 do 22:00. V restauraci nabízíme k zapůjčení časopisy a denní tisk.

Naše restaurace Vám v příjemném prostředí nabízí široký výběr výtečných jídel studené i teplé kuchyně.  

Pro tradiční valašskou kuchyni jsou typické suroviny jako je zelí, pohanka, brambory a houby.  

Vydejte se do Beskyd na dovolenou ochutnejte Valašsko.  



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 10

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 460 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace