Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Horská chata Matfyz

Chata
Celková kapacita střediska: 37 osob

Nabízíme 37 lůžek s celoročním ubytováním. Vhodné pro rodiny s dětmi. K dispozici jsou kuchyňky vybavené plynovým sporákem, lednicí, varnou konvicí, úschovnou potravin (špajz).....

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba
1 180 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 3 let (70% sleva)
Děti do 6 let (50% sleva)

Popis objektu

  • Matfyz

    • 37 lůžek v devíti tří až pětilůžkových pokojích.
    • Kuchyňky pro vlastní vaření.

Nabízíme 37 lůžek s celoročním ubytováním. Vhodné pro rodiny s dětmi. K dispozici jsou kuchyňky vybavené plynovým sporákem, lednicí, varnou konvicí, úschovnou potravin (špajz) a skříňkami na nádobí. Teplá voda, úschovna lyží, kol, WC a sprchové kouty společné pro 2 až 3 pokoje, TV, rádio, půjčovna deskových her. Celoroční dostupnost s parkováním u objektu.

Při obsazení celé chaty cena dohodou. Vratná kauce 500 Kč na 1 pokoj. Vybíráno při příjezdu proti klíčům od pokoje. Skibus na Klínovec pro naše klienty zdarma.
Parkování přímo u objektů, v garážích – (omezený počet), parkování i pro bus.


Ceny jsou bez povinných poplatků pro osoby starší 18-ti let.
Povlečení vlastní, nebo 50 Kč/pobyt.
Cena od 180 Kč/osobu při obsazeni pokoje alespoň 4 osobami.

Popis okolí

Zima: 4 vleky od 100 do 700 m od objektů, běžecké stopy. Pro skupiny zajišťujeme na přání skibus na Klínovec.

Léto: koupání pro děti, cyklotrasy, turistika, přírodní a historické památky v nejbližším okolí.


Okolí

Jehličnaté, bukové i smíšené lesy se skalními útvary, množstvím státem chráněných stromů, velkým počtem zástupců fauny a flory (často i vzácných druhů) a přímo houbařský ráj. To vše v nejbližším okolí. Výhledy na Karlovy Vary, Doupovské hory, Slavkovský les, Klínovec, Neklid a Plešivec.


Školní pobyt

Školy k nám jezdí protože:

  • Je u nás krásné prostředí a okolí
  • Pro náročné máme nadstandardní ubytování v horských chatách U rybníka a Aninka
  • Pro méně náročné levné ubytování v horských chatách Na sluníčku a Matfyz
  • Výbornou kuchyni – oceněnou desítkami diplomů a medailí od dětí
  • Vstřícný personál – také oceněný diplomy a medailemi
  • Nabízíme víc než jen ubytování a stravování – sportovní vyžití, diskotéky, karnevaly, ...
  • V zimě v případě nepříznivých sněhových podmínek u nás, zajistíme skibus na Klínovec. Bez navýšení ceny = téměř 100% záruka lyžování

Vítáme Vás na stránkách dnes již tradiční destinace školních výletů, škol v přírodě a lyžařských kurzů.

Zajistíme Vám dopravu, výlety, vychovatele, noční dozor, zdravotníky, instruktory - lyže i SNB, besedu s horskou službou, návštěvu štoly, lanovku nad jezerem, horolezeckou stěnu, ...

Z aktivit pro děti vybíráme: sumo, lukostřelba, rýžování, chůdy, ping-pong, lanovka nad jezerem, horolezecká stěna, ohniště, hřiště, karneval nebo dětskou disco, infrasauna (vhodná i pro malé děti) ... a nekonečné lesy a louky.


Pravidelné slevy na podzim

A důvod proč přijet právě na podzim?

Protože na podzim je u nás tradičně krásné počasí - většinou se díváme na mraky seshora - ležíme totiž v nadmořské výšce přes 800 m.n.m. Prostě babí léto!

Přijeďte k nám objevovat krásy podzimních hor.

A aby byla nějaká zábava a pokud chcete, konečnou podzimní cenu si spolu můžeme vylicitovat.

Pro děti

Vyžití na okolních loukách při sáňkování a bobování - místní přírodní „bobová dráha“ má až 600 m.

Sportovní možnosti

Turistika - od lehkých vycházek po loukách a lesích v nejbližším okolí až po náročnější tůry po hřebenech a úbočích hor. Možno po značených stezkách i jen podle mapy.

Cykloturistika - výborné terény po značených cestách. Nenáročné trasy po relativně plochém hřebeni po trati Krušnohorské magistrály až po těžké trasy po úbočích hor. Specialitou je sjezdová trať pro horská kola i s lanovkou přímo z Klínovce, z Mariánské snadno dosažitelná.

Běžecké lyžování - z místa snadno dostupné stopy Krušnohorské magistrály. Blízký biathlonový areál s upravenými okruhy. A nebo výlety neporušeným sněhem.

Sjezdové lyžování - v místě vlek pro začátečníky a připravovaný dětský vlek přímo u chaty. Ze hřebenu nad Mariánskou (od objektů cca 700 m) vede 5 sjezdových tratí (1 černá, 3 červené a 1 dětská) se třemi vleky, umělým zasněžováním i večerním lyžováním. Po lyžování dojezd na lyžích až před chaty.

Koupání - V létě přímo v Mariánské v místním rybníku – hlavně pro děti a v okolních přírodních koupalištích (od 6 km). Krytý bazén na Božím Daru (7 km), v Potůčkách (20 km) a Thermal v Karlových Varech (25 km). V létě i v zimě v aquaparku v Jáchymově (3 km), dva kryté aquaparky s termálními bazény v Německu (oba 50 km), v létě venkovní aquapark v Klášterci – 30 km.

Naše služby

K dispozici

Trezor, sauna, společenské prostory, ping-pong, bar, lyžárna, kolárna, mytí kol, až 3 hřiště na malou kopanou (nohejbal, voleyball), infrasauna, luky, vzduchovka, sada sumo, souprava na rýžování...

V místě dále k dispozici – horolezecká stěna, 2 střelnice, biathlonový areál, tenisový kurt s možností zapůjčení raket, půjčovna kol.


Na přání zajišťujeme např.:

školní pobyty na zotavenou, školní lyžařské výcvikové kurzy, autobusové výlety za kulturou, poznáním, sportem či zábavou, výlety po okolí s instruktory – lyže, kola, chůze s holemi, ...
výlety na koních, lovecké výlety, poslední leče, jazykové kurzy, TeamBuildingové programy, sportovní soutěže a turnaje (od malé kopané přes orientační běh a střelbu až po šachy), setkání zájmových skupin, zábavy a rauty. Pořádání hokejových a fotbalových soustředění a turnajů na blízkých hřištích a stadionech.

Stravovací služby

  • Restaurace s unikátním modelem dolů ze 16. století na ploše 33 m2 věrně zpracovaným dle dobových záznamů.
  • Nebudou se zde nudit Vaše děti ani Vy.
  • Poctivá česká kuchyně.
  • Polévky, hotová jídla dle denní nabídky, řízky, bramboráky, pečené kachny i kuřata, gulášek, domácí halušky, grilovaná masíčka, šťouchané brambory, ovocné i plněné knedlíky, palačinky, poháry... Domácí bezové víno a likér a další dle sezónní nabídky.
  • Těšíme se na Vás od 10 hod do ...
  • Snídaně - obědy - večeře.
  • Free WiFi, ping - pong
  • Objednání stravování pro ubytované v jiných chatách možné.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 12

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 180 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace