Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion "Vladař" Toužim

Penzion
Celková kapacita střediska: 59 osob

V našem penzionu Vladař vám chceme poskytnou co možná největší pohodlí a pocit klidu, a proto pokoje, které jsou pro vás připravené, už při vstupu na vás dýchnou pohodou.

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba
1 400 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

(100% sleva)
- individuální cena při delším pobytu než 2 noci
(100% sleva)
- sleva pro skupiny

Popis objektu

V našem penzionu Vladař vám chceme poskytnou co možná největší pohodlí a pocit klidu, a proto pokoje, které jsou pro vás připravené, už při vstupu na vás dýchnou pohodou, útulností a klidem. I když jste na dovolené, cítit se tady budete jako doma. Je pro vás připraveno 59 postelí ve 20-ti pokojích, které jsou 2, 3 a 4 lůžkové s vlastním sociálním zařízením, WIFI. K dispozici je 2 lůžkový pokoj 4x, 3 lůžkový pokoj 13x, 4 lůžkový pokoj 3x

Náš penzion se nachází v poklidném prostředí a proto je také vhodný pro ubytování rodiny s dětmi a také velmi vhodný pro dovolenou pro seniory.
Stravování je možné v naší restauraci.

Dále u nás najdete velký společenský sál  (200m2), který je využíván jako tělocvična a konferenční sál.


PŘÍJEMNÁ DOVOLENÁ PRO VŠECHNY

Naším hlavním cílen je, aby si každý z vás dovolenou v našem penzionu Vladař co nejvíce užil, ale také mnoho zajímavého poznal. Jako jeden z mála penzionů se snažíme vyjít vztříct seniorům, rodinám s dětmi a ženám. 

Při dovolené u nás si můžete zpříjemnit pobyt prostřednictvím kompletních programů připravených právě pro tyto skupiny a tak pohodlně strávit volný čas, podniknout zajímavý výlet nebo si v rámci svých možností i zasportovat. 

V rámci dovolené pro seniory u nás je právě pro ně připraveno nepřeberné množství různých aktivit v podobě různých zájezdů, prohlídek hradů a zámků a dalších zajímavých míst.

Pro dovolenou s dětmi jsou připravené různé výlety, putování po naučných stezkách, výlety na kolech ale také ples a projížďka na koních.

Najdete zde také wellness centrum se saunou, vířivkou, masážemi, zábaly i bylinkovými lázničkami. Pro ženy je pak připraveno cvičení Zumby, Pilátes, Jógy i tance v našem společenském sále.


Popis okolí

V našem penzionu Vladař v Toužimi  nabízíme našim hostům široké spektrum vyžití volného času. Na své si přijdou všichni, protože u nás je z čeho vybírat. Specializujeme se především na cyklistiku, turistiku a koně. Náš penzion Vladař obepíná bohatá síť turistického značení a výhodná poloha Toužimi zajišťuje, že všude je "blízko". Proto i senioři nebo rodiny s dětmi nebudou mít žádný problém se podívat na zajímavá místa v našem okolí. 

Toužim a celá oblast karlovarska je vhodná také pro cyklistické výlety. Najdete zde cca 400 km značených a skvěle upravených regionálních cyklotras vybavených odpočívadly a informačními tabulemi. Terény pro kola jsou zde opravdu různorodé. Svou trasu zde najdou jak začínající cyklisti , rodiny s dětmi, tak i trénovaní sportovci.

Aby se dovolená pro vás stala opravdi nezapomenutelným zážitkem, máme pro vás připravenou i jízdu na koni. Můžete podnikat vyjížďky do přírody, tréning na pískovém obdélníku neob skiering.


Také příznivci golfu si užijí svého milovaného sportu na dovolené u nás. V blízkém dosahu se nacházejí golfová hriště - Golf klub Teplá a Golf klub Karlovy Vary.

Naše služby

Příjemný relax v penzionu Vladař

Penzion Vladař v Toužimi je krásný rodinný penzion, který nabízí nejen ubytování, dokonalý odpočinek,ale i mnoho možností, jak prožit aktivní dovolenou 2013.
Najdete zde wellness centrum se saunou, vířivkou, masážemi, zábaly i bylinkovými lázničkami. Pro ženy je pak připraveno cvičení zumby, pilátes, jógy i tance v našem společenském sále.

Co u nás najdete:

1. masáže
2. vířivka
3. sauna
4. bylinkové lázničky
5. vizážistka

Stravovací služby

V našem penzionu Vladař máte k dispozici hezkou a vkusně zařízenou restauraci, kde je pro vás k dispozici 50 míst, pod pergolou na dvoře 40 míst a zahrádka před restaurací pojme 15 hostů. Je pro nás velmi důležité, aby jste u nás strávili příjemné chvíle dovolené, ale i to, aby jste se dobře najedli a mohli si v klidu užívat posezení s přáteli a vychutnávat si pohodu a klid okolního prostředí. Proto vám naši skvělí kuchaři nabízí širokou nabídku hotových jídel a nápojů (odkaz denní menu). Dále nabízíme výběr z minutkových jídel (odkaz jídelní lístek).

Vaříme po celý den

- snídaně 80 Kč
- polopenze 180 Kč
- plná penze 280 Kč


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 20

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 400 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace