Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

KOKY Šimanov

Chata
Celková kapacita střediska: 90 osob
Kuchyň chata Kuchyň chata Pokoj chata Pokoj chata Pokoj chata Sprcha chata WC chata Areál Koky Areál od bazénu Chaty Kašperk 5 km od nás Naše restaurace
Kuchyň chata Kuchyň chata Pokoj chata Pokoj chata Pokoj chata Sprcha chata WC chata Areál Koky Areál od bazénu Chaty Kašperk 5 km od nás Naše restaurace

Zveme Vás do našeho střediska, které leží v jihozápadních Čechách na úpatí Šumavy. Středisko je určeno k rodinné rekreaci, je vhodné pro školy v přírodě a školní zájezdy.

Počet osobBěžná cenaod 1. 7.
do 31. 8.
od 1. 7.
do 31. 8.
Malá chatka
4 450 Kč450 Kč 
pokoj v penzionu
1 200 Kč220 Kč 
Chata se soc.zařízením
5 650 Kč850 Kč 

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 3 let (100% sleva)

Datum, kdy je sleva započtena: 4. 4. 2014 - 24. 12. 2014
Děti do 6 let (50% sleva)

Datum, kdy je sleva započtena: 4. 4. 2014 - 24. 12. 2014

Popis objektu

Vlastní objekt rekreačního střediska má kapacitu 109 lůžek, z toho 33 lůžek v hlavní budově v 1 až 4 lůžkových pokojích. Fotbálek, šipky, jukebox, karaoke jsou k dispozici. Ideální k oslavě Silvestra pro skupinu nebo i pro jednotlivce. 
V areálu střediska je 8 šestilůžkových chat vybavených pro rodinnou rekreaci, kuchyňkou, teplou vodou, vlastním WC a koupelnou. Déle je k dispozici 7 dalších čtyřlůžkových chat pro méně náročné rekreanty, protože jsou vybavené pouze kuchyňským koutkem a nemají vlastní sociální zařízení.Pro ubytované hosty nabízíme stravování formou polopenzí a plných penzí nebo si můžete vybrat z našeho stálého jídelního lístku.

Naše restaurace Vám nabízí výběr z hotových jídel i z minutkové kuchyně. Kapacita restaurace je 30 míst a v zahradní pergole až 60 míst.

I přesto že jsme uprostřed přírody, naši hosté se mohou zdarma připojit přes Wi-Fi k internetu.
Výlety:
Města Sušice, Strakonice, Železná Ruda, Srní, Antýgl. Hrady Kašperk, Rábí, Švihov, Velhartice. Jezera Černé a Čertovo. Keltské hradiště Sedlo (902m.n.m.) s krásným výhledem na Šumavu a hrad Kašperk.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 12

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 113 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace