Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Arabela-penzion u čarodějnic

Chalupa
Celková kapacita střediska: 10 osob
Toaleta a koupelna v patře Jídelna Jídelna Kuchyň Vchod a předíň Společenská místnost Společenská místnost Společenská místnost Společenská místnost Toaleta a koupelna v patře Toaleta a koupelna v patře Koupelna v přízemí
Toaleta a koupelna v patře Jídelna Jídelna Kuchyň Vchod a předíň Společenská místnost Společenská místnost Společenská místnost Společenská místnost Toaleta a koupelna v patře Toaleta a koupelna v patře Koupelna v přízemí

Chalupa leží na okraji městečka Kunžak - v samém srdci oblasti Česká Kanada. Ideální pro rodiny s dětmi, cyklisty, běžkaře. Celkem 4 pokoje, společenská místnost, jídelna ...

Počet osobBěžná cena
Cena za osobu
1 250 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Ubytování v Jižních Čechách v oblasti nazývané "Česká Kanada" Vám poskytne Penzion u čarodějnic "Arabela". Penzion Arabela je typická česká "chalupa" , umístěna na okraji městečka Kunžak. Ten leží v samotném srdci České Kanady nedaleko okresního města Jindřichův Hradec. Penzion je ideální pro "rodiny s dětmi", ale i jiné skupiny turistů, cykloturistů, běžkařů. Česká Kanada je známá pro romantický ráz své přírody, velkou spoustu rybníků, pěkné jehličnaté i smíšené lesy a v neposlední řadě i pro historické památky.

Popis okolí

Česká Kanada je přírodní park rozprostírající se jihovýchodně od Jindřichova Hradce na cípu Českomoravské vrchoviny. Ohraničený je přibližně městy Kunžakem, Českým Rudolcem, Slavonicemi, Novou Bystřicí a Jindřichovým Hradcem. Právě pro přírodní charakter krajiny, početné vodní hladiny a rozsáhlé lesní porosty, je tato oblast nazývána příznačně Českou Kanadou. Tento přírodní park rozprostírající se na historickém pomezí Čech a Moravy je oblíbeným místem turistů a cykloturistů, na které zde čeká řada přírodních zajímavostí i historických pamětihodností. Česká Kanada není osamocený přírodní celek. Z jedné strany navazuje plynule na další části Vysočiny, na jihu sousedí s rakouským krajem Waldviertel a kousek je to i do kraje rybníků na Třeboňsku.
Česká Kanada se také může pochlubit jedním unikátem a tím je úzkorozchodná trať vedoucí z Jindřichova Hradce do Nové Bystřice, která se jako had vine západní a střední částí České Kanady. Tato úzkokolejka o rozchodu 760 mm patří mezi technické a historické pamětihodnosti naší republiky. Přispívají k tomu i pravidelně jezdící historické soupravy . Trasa je sice téměř dvakrát delší než po silnici, ale atmosféra a nádherné scenérie dávají zapomenout na čas. Svoji osobitou atmosféru mají i zastávky, ve kterých se jakoby zastavil čas.

Naše služby

Poskytujeme ubytování formou pronájmu celého penzionu nebo jeho jednotlivých pokojů. V penzionu jsou k dispozici čtyři pokoje o celkové kapacitě 10 lůžek. V přízemí se nachází plně "vybavená kuchyň s krbovými kamny a jídelnou" . K příjemnému posezení je Vám k dispozici "společenská místnost" nebo krytá prosklená veranda.
V celém objektu je k dispozici "INTERNET - Wifi" .
Jeden třílůžkový pokoj je umístěn v přízemí, ostatní pokoje jsou v podkroví. Sociální zařízení vždy na patře.
U penzionu je nádherná "zahrada" se vzrostlými ovocnými i jehličnatými stromy. Pro děti "pískoviště a houpačka" . Na zahradě si rozděláte ohníček a můžete grilovat.
V uzamykatelné zděné "garáži" , lze uskladnit jízdní kola, kočárky, lyže či auto.


Další informace

Od 250 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace