Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Autokemp Vodník

Kemp
Celková kapacita střediska: 45 osob

Sportovní a rekreační areál Vodník nacházející se v krásném prostředí Šumavy, pro vás připravil ubytování v nově vybavených třípokojových chatkách s vlastní kuchyňkou a WC.

Počet osobBěžná cena
Dospělí
1 50 Kč
Děti
1 25 Kč
Obytný přívěs/auto
1 200 Kč
Motocykl
1 40 Kč
Chatka
5 1250 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Sportovní a rekreační areál Vodník nacházející se v krásném prostředí Šumavy pro vás připravil ubytování v nově vybavených třípokojových chatkách s vlastní kuchyňkou a WC. V areálu jsou i stanová a karavanová místa s elektrickou přípojkou.

Pro příjemné trávení volného času rodičů a dětí je připravena nová In-line dráha. V zimě je areál uměle zasněžován a mohou ho využít milovníci běžek. Po celý rok připravujeme Kalendář akcí – pálení čarodějnic, dětský den, sportovní klání, drakiádu i letní kino pod širým nebem a další akce. Můžete si také zaveslovat a zalovit v našem rybníku. Pro děti je připravené nové dětské hřiště.

V bezprostřední blízkosti chatek, necelých 100 m, se nachází Výletní restaurace Vodník. Stylově zařízený interiér restaurace příjemně doplňují dobové fotky ze starých prvorepublikových plováren. Restaurace se zaměřuje na steaky a ryby na grilu. Pro ubytované hosty připravujeme obědy i večeře. Nejmenší hosté jistě ocení dětský koutek a rodiče laskavý přístup personálu k dětem.



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 20

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 250 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace