Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

A-Trip

Chata
Celková kapacita střediska: 6 osob

Chata na klidném místě u řeky Lužnice v krásné přírodě jižních Čech. Sport, turistika, rybaření, jízda na kánoi, lenošení a mnoho dalších aktivit provázejících Vaši dovolenou.

Počet osobBěžná cenaod 27. 6.
do 3. 9.
2 pokoje v hlavní sezóně
6 8900 Kč 
2 pokoje mimo sezónu
6 7490 Kč 
2 pokoje
6 3490 Kč 

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Chata shlíží z terasovité vyvýšeniny na asi 100 m vzdálenou řeku a toto místo je zcela oddělené od ostatních chat. Spodní patro z větší části vyplňuje obývací pokoj s krbem, který je propojen s jídelním koutem. Dále je tu menší, plně vybavená kuchyně a koupelna se sprchovým koutem a WC. Nahoře se nacházejí dvě ložnice. V jedné, vedle níž je šatní místnost, jsou 2 postele a ve druhé, ze které se vychází na balkon, jsou 4 postele. V úrovni přízemí je kolem jedné poloviny chaty veliká venkovní terasa s výhledem na řeku. Pod chatou se nachází garáž s kánoí.

Kolem dokola je prostorný trávník a mezi několika borovicemi ohniště. Místo oplývá klidem a soukromím uprostřed krásné přírody. Příjemná je též chladivá teplota uvnitř, kterou oceníte hlavně v horkých dnech.

Popis okolí

Chata leží poblíž vesnice Koloděje nad Lužnicí nedaleko soutoku řek Lužnice a Vltavy, v krásném prostředí jižních Čech. Místo je vzdáleno asi 100 metrů od řeky, která protéká klidnou, kopcovitou, zalesněnou krajinou. Ve vesnici, která leží asi půl kilometru proti proudu vody, se nachází obchod s potravinami a hospoda s dobrým pivem, kulečníkem, šipkami a stolním tenisem. V nejbližším městě Týně nad Vltavou můžete navštívit venkovní bazén a sportovní centrum. Na soutoku obou řek je prázdninový rezort s pláží, minigolfem, tenisem a restaurací. Dostupných je i mnoho přírodních a historických krás jižních Čech. Ve vzdálenosti asi 30 km leží krásná a starobylá města Tábor, České Budějovice a Písek. O něco dále na jih se v podhůří Šumavy nachází Český Krumlov. Prostředí chaty je ideální na pěší turistiku, jízdu na kole, houbaření, rybaření a toulání se.

Pro děti

Místo je zcela vhodné ba ideální pro děti.

Sportovní možnosti

Sportovní možnosti

Tipy na výlet

Tipy na volný čas bez auta

V okolí chaty je spousta lesů, kam můžete vyrazit na houby nebo lesní plody a nebo se jen tak povalovat v trávě. Rybáři ocení blízkost řeky.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 12

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 582 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace