Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Diana

Penzion
Celková kapacita střediska: 50 osob

Penzion se nachází přímo v centru rekreačního lyžařského střediska Bedřichov.

Počet osobBěžná cena
Jedna osoba 1.4 - 30.11
1 280 Kč
Jedna osoba - zima
1 300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Dítě do 2 let zdarma (100% sleva)

Popis objektu

Penzion se nachází přímo v centru rekreačního lyžařského střediska Bedřichov.

Parkování je možné přímo u objektu v letním i zimním období. Pokud by hostům nevyhovovalo menší parkoviště u penzionu, mohou využít centrální parkoviště vzdálené 100 metrů. Příjezd je možný i vlakem či autobusem do Liberce nebo Jablonece nad Nisou, odtud dále MHD. Autobusová zastávka Bedřichov vzdálena 2 minuty chůze od penzionu. Kapacita ubytování: 50 lůžek.

Objekt nabízí ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s vlastní sprchou a WC.
Pokoje jsou vybaveny TV s digitálním příjmem(DVB-T). Hosté mohou využívat v zimních měsících mazárnu lyží a v létě kolárnu.

Možnost zdarma připojení k internetu přes WiFi. Po dohodě možnost snídaní,či polopenzí. Hostům je k dispozici jídelna s barem, společenská místnost, kulečník, TV/SAT, v létě posezení na terase, dětský koutek na zahradě – dětské hřiště, pískoviště, houpačky, trampolína.

Vhodné nejen pro rodinnou rekreaci, ale i pro lyžařské výcvikové kurzy, školy v přírodě, firemní akce, školení apod. Ubytování se zvířetem možné po dohodě za polatek.

Sportovní možnosti

Lyžařský areál Bedřichov

Vleky jsou vzdáleny 5 minut chůze od pensionu, k dispozici 7 vleků, sjezdové tratě různé náročnosti, umělé zasněžování, možnost večerního lyžování. Další lyžařské areály v okolí: Severák v Horním Maxově, Špičák u Tanvaldu, Desná. Pension je vzdálen 100 m od startu Jizerské padesátky, k dispozici je 80 km upravovaných běžeckých tratí. V létě je Bedřichov jedním z hlavních východisek pro pěší turistiku a cykloturistiku. Koupání – koupaliště v Bedřichově (200 m), krytý bazén v Jablonci nad Nisou, Aquapark Babylon v Liberci (10 km), tenisové kurty (200 m), bowling a minigolf v místě, možnost vyjížděk na koních – jízdárna vzdálena 1 km. Tipy na výlety: Muzeum skla a bižuterie v Jablonci nad Nisou, hrad Frýdštejn, zámek Frýdlant, lázně Libverda, botanická a zoologická zahrada v Liberci, systém rozhleden kolem Jablonce nad Nisou, vybudovaný na významných kopcích na počátku 20. století, čedičový vrch Bukovec nad osadou Jizerka, komplex jezírek a rašelinišť protkaných naučnými stezkami, zbytky pralesa Jizera atd.


Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 13

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 280 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace