Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Penzion Klokočí

Penzion
Celková kapacita střediska: 12 osob

Náš nově vybudovaný penzion (dokončen v roce 2007) se nachází v obci Kadov u Sněžného v centrální části chráněné krajinné oblasti Ždárské Vrchy.

Počet osobBěžná cena
Dvoulůžkový pokoj
2 1250 Kč
Přistýlka
1 300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Náš nově vybudovaný penzion (dokončen v roce 2007) se nachází v obci Kadov u Sněžného v centrální části chráněné krajinné oblasti Ždárské Vrchy. Žďárské Vrchy představují unikátní přírodní celek Českomoravské Vrchoviny a patří k nejnavštěvovanějším oblastem kraje Vysočina. Poloha penzionu představuje naprosto ideální možnost ubytování pro všechny, kteří rádi tráví svou dovolenou uprostřed nádherné přírody, především pro vyznavače aktivního odpočinku. V oblasti se nachází velké množství turistických tras, cyklotras, zdejší skalní útvary jsou využívány pro lezecký sport, v zimě je zde udržováno velké množství běžeckých stop.
V našem penzionu Vám nabízíme ubytování v 6-ti dvoulůžkových, komfortně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a možností připojení k internetu (pevné i WiFi).
V každém pokoji je možnost přistýlky.

Jeden z pokojů umožňuje ubytování tělesně postiženým lidem - je bezbariérový s uzpůsobeným sociálním zařízením a má samostatný přístup přímo z parkoviště. Součástí penzionu je i stylová restaurace s provozní dobou od 10 do 22 hodin.

Prostor penzionu i restaurace je nekuřácký.


V našem penzionu Vám nabízíme ubytování v 6-ti dvoulůžkových, komfortně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a možností připojení k internetu (pevné i WiFi).

V každém pokoji je možnost přistýlky.

Ubytování pro domácí mazlíčky je u nás možné pouze v bezbarierovém pokoji. Na jeho dostupnost se, prosím, informujte při rezervaci.

Svým hostům nabízímě navíc i tyto služby

  • k dispozici je kolárna, resp. lyžárna
  • v pensionu je k dispozici relaxační centrum-sauna, whirpool, odpočívárna. Cena za pobyt v relaxačním centru je 550 Kč/hod. (paušál pro 1-6 osob)
  • připojení zdarma k internetu (pevné i WiFi)
  • na vyžádání Vám zajistíme projížďky na koních (od 300,- Kč/hodinu)



Další informace

Přidaná alba

Nezařazené fotografiePočet fotek: 11

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 625 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace