Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Luna

Hotel **
Celková kapacita střediska: 133 osob

Konferenční hotel Luna je oblíbeným místem pro konání firemních akcí, teambuildingů a školení. Kromě toho se výborně hodí i pro společenské akce např. svatby.

Počet osobBěžná cena
Jednolůžkový pokoj
1 690 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 1150 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Popis objektu

Konferenční hotel Luna je oblíbeným místem pro konání firemních akcí, teambuildingů a školení. Kromě toho se výborně hodí i pro společenské akce (např. svatby) a pro každého, kdo zatouží po odpočinku v místě s krásným okolím.

Hotel Luna nabízí přes 130 lůžek v 60 převážně dvoulůžkových pokojích. Pokoje mají vlastní koupelnu, WC a balkon. Kromě hotelových pokojů je k dispozici i 40 lůžek v deseti vytápěných chatičkách na břehu rybníka s ojedinělou atmosférou. Samozřejmostí je i hotelová restaurace se salonkem a terasou.

Konferenční komplex wellness hotelu Luna má strategickou polohu ve středu ČR mezi Prahou a Brnem. Díky tomu nabízíme mezi konferenčními hotely zcela unikátní dostupnost – cesta z Prahy trvá necelou hodinu, z Brna cca 75 minut. To ocení účastníci Vaší akce, kteří budou méně unavení z cesty. Přitom se hotel nachází ve zcela klidném a malebném prostředí Vysočiny u Ledče nad Sázavou. Je vybaven rozsáhlými konferenčními prostory. Jeho sedm konferenčních sálů se přizpůsobí téměř každé firemní akci.

Součástí hotelu je též wellness centrum s oblíbeným krytým bazénem s protiproudem, saunou, infrakabinou, whirlpoolem a tělocvičnou. Venku se nachází tenisové kurty s umělým povrchem a osvětlením, vhodné třeba i na volejbal či nohejbal. Hotelový rybník umožňuje rybaření či jen příjemnou relaxaci na lodičkách, případně si můžete vyzkoušet třeba aquazorbing (vodní koule).

Kongresové služby

Konferenční hotel Luna je oblíbeným místem pro konání firemních akcí, školení, seminářů a dalších akcí. Jednou z jeho mnoha výhod je výborná dostupnost téměř v přesném geografickém středu ČR – z Prahy trvá cesta méně než hodinu, z Brna pod 75 minut. Je tak skvělou lokalitou pro všechny firmy s pobočkami po celé ČR – nehrozí zbytečné averze proti případnému xxxcentrismu podle sídla firmy, které mohou narušovat bezproblémový průběh akce.

V uplynulých letech nás tak například navštívili hosté ze stovek různých společností, ze kterých vybíráme například Allianz pojišťovna, AutoCont, Barum Continental, Bosch, BRAMAC, Čedok, Česká pojišťovna, Česká spořitelna, Česká televize, ČEZ, ČSOB Pojišťovna, Drogerie TETA, EUROVIA, Fiat ČR – IVECO, FOKUS optik, Henkel ČR, Kofola, LIDL, Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR, Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Nestlé Česko, Partners, Penny Market, Poděbradka, Siemens, UPC, Volvo.

Využijte odkazy níže pro získání detailní představy o možnostech hotelu Luna pro úspěšný průběh právě toho Vašeho firemního školení, teambuildingu či jiné firemní akce.

Sportovní možnosti

Vzhledem ke své poloze uprostřed neporušené přírody je hotel Luna skvěle vhodný i pro rekreační, relaxační popř. ozdravné pobyty.

Součástí komplexu jsou dva multifunkční kurty s umělým povrchem pro tenis, nohejbal či volejbal. Díky kvalitnímu osvícení je možné hrát i večer.

Volný čas lze trávit v okolí hotelu formou procházek, či projížděk na zapůjčeném kole nádhernou krajinou popř. vodními radovánkami (plavání, aquazorbing, vodní skákadlo či na zapůjčených lodičkách) na přilehlém rybníku.

Dalšími službami, které zpříjemňují pobyt, jsou půjčovna horských kol, loďek a dalších sportovních potřeb např. pro stolní tenis. Hotel má i vlastní tělocvičnu a posilovnu. Pro aktivní odpočinek je často využíváno i naše wellness centrum s krytým bazénem.

Velice oblíbený je náš hotel mezi rybáři, protože rybník Homole slibuje při rybaření mnoho zajímavých úlovků.

Mezi často navštěvovaná a atraktivní místa v okolí patří například hrad Lipnice nad Sázavou nebo vyhlášené sklářské město Světlá nad Sázavou.

Stravovací služby

Hotel Luna nabízí posezení v příjemném prostředí nekuřácké restaurace pro více než 100 osob s dalšími 50 místy v odděleném restauračním salonku a na terase.


Další informace

Přidaná alba

Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 690 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace