Loading

Máte dotaz? info@az-ubytovani.cz

Hotel Kaskáda

Hotel ***
Celková kapacita střediska: 41 osob

Hotel Kaskáda*** leží na trase hlavního města Prahy a moravské metropole Brna, v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny. Z dálničního sjezdu je vzdálen zhruba 15 km.

Počet osobBěžná cena
Dvoulůžkový pokoj
1 890 Kč
Dvoulůžkový pokoj
2 1380 Kč
Třílůžkový apartmán (podkroví)
3 1470 Kč
Čtyřlůžkový apartmán (podkroví)
4 1960 Kč
Čtyřlůžkový pokoj (podkroví)
4 1960 Kč
Přistýlka
1 300 Kč

Uvedené ceny jsou za jednu noc, za celý pokoj.
Pokud je políčko šedivé, znamená to, že v něm platí základní cena.
Tučná cena je hlavní cena, která se Vám zobrazila ve vyhledávání.

Slevy mimo ceník

Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Možnost zapůjčení dětské postýlky. (100% sleva)

Popis objektu

Hotel Kaskáda*** leží na trase hlavního města Prahy a moravské metropole Brna, v krásném prostředí Českomoravské vrchoviny. Z dálničního sjezdu je vzdálen zhruba 15 km.

Hotel se nachází v historickém centru města Ledče nad Sázavou, které je pro svůj půvab a krásnou okolní přírodu právem označováno jako perla Posázaví. V okolí je množství kulturních památek a přírodních zajímavostí, cyklistických a turistických tras .

Kapacita hotelu

Nabízíme komfortní ubytování v nových, moderně zařízených pokojích s celkovou kapacitou 37 lůžek. K dispozici jsou prostorné dvoulůžkové pokoje, některé pokoje jsou s možností přistýlky. V podkroví je dále jeden čtyřlůžkový pokoj, jeden třílůžkový a jeden čtyřlůžkový apartmán. Bezbariérový přístup do pokojů je zajištěn výtahem.

Vybavení pokojů

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem, elektronickým zámkovým systémem pro vstup bezkontaktní čipovou kartou, LCD televizorem, lokálním telefonem a připojením na internet. Pro vytvoření jedinečné atmosféry jsou pokoje vybaveny nepřímým osvětlením.

Kongresové služby

Hotel Kaskáda nabízí své prostory pro pořádání různých společenských a firemních akcí, rautů, oslav, svateb, školení, seminářů, prezentací a sportovních soustředění a turnajů. K dispozici jsou prostory restaurace a bowlingu s kapacitou 90 a 50 osob a konferenční sál s kapacitou 50 osob.

Školní pobyt

Sál je vybaven velkoplošným promítacím plátnem, dataprojektorem s vysokou rozlišovací schopností, LCD televizorem, DVD, kvalitním ozvučením a dvěma flipcharty s laserovým ukazovátkem. Celé multimediální vybavení sálu je jednoduše ovládáno pomocí ovládacího centrálního pultu.

Naše služby

Hotelovým hostům je k dispozici restaurace s výbornou kuchyní a dětským koutkem, čtyři profesionální bowlingové dráhy s půjčovnou bowlingové obuvi, dva squashové kurty, fitness centrum vybavené profesionálními posilovacími stroji značky Grünsport a kardio stroji značky Panatta a cvičební sál, který nabízí různé sportovní a cvičební aktivity podle aktuálního rozvrhu. Vstup do fitness centra a bezdrátový vysokorychlostní internet v prostoru restaurace a bowlingu je pro hotelové hosty zdarma.

Stravovací služby

Restaurace je tvořena dvěma samostatnými prostory - restaurace s barem a dětským koutkem s kapacitou min. 90 míst  a restaurace s bowlingem s kapacitou min. 50 míst.

Nabízíme speciality tradiční české a mezinárodní kuchyně. V bohaté nabídce nechybí steaky, bezmasá a zeleninová jídla, těstoviny a dezerty. Na přání Vám připravíme raut dle Vašich představ.

V prostoru restaurace jsme pro Vás zpřístupnili bezdrátové připojení k síti intenet a to zcela zdarma. Využívat můžete připojení v rozsahu od 1,5 do 4 Mbit/s. Stabilně a s pokrytím jakéhokoliv koutku restaurace a bowlingu.

Certifikace od Plzeňského Prazdroje - to nejlepší pivo široko daleko!


Získali jsme prestižní ocenění za dodržení nejvyšší kvality čepovaného piva!
Na chuť a kvalitu čepovaného piva má vliv celá řada faktorů. Kromě vlastního výrobního procesu je neméně důležitá i úroveň péče, která je pivu věnována poté, co opustí pivovar. Významnou roli hraje distribuce a skladování piva, sanitace výčepního systému, tlačná média používaná pro čepování, mytí pivního skla či správná technika čepování piva do sklenice. Splňujeme všechna přísná kritéria péče o pivo a po náročném procesu certifikace za účasti plzeňského sládka se jako jedni z mála můžeme pyšnit Certifikátem od Plzeňského Prazdroje! Přijďte si vychutnat to nejlepší pivo široko daleko! Přijďte vychutnat kvalitu!




Další informace

Přidaná alba

HotelPočet fotek: 7

Zpět do galerie

RestauracePočet fotek: 6

Zpět do galerie

BowlingPočet fotek: 7

Zpět do galerie

Squash & FitnessPočet fotek: 7

Zpět do galerie
Zpět do galerie



Všechny fotografie


Od 490 Kč/noc na osobu Nezávazná rezervace